Izmirde yaşayıp detaylı ultrasyon fiyatları ve hastane ile ilgili bilgileriniz var mi anne ve anne adayları:)
Bercemsu Sada Hastanesi Gürsoy Hoca fiyatını bilmiyorum pahalıdır ama gerçekten çok iyi bir doktor
Bercemsu İzmir can hastanesi doç.dr.Murat Akbaş’a kasım ayında gitmiştim.doktorum 21.haftada perinatolojiye yönlendirmişti.1100 liraydı fiyat.Memnun kaldım.önceden randevu almak gerekiyor.
Bercemsu ben çınarlı hastanesi takipliyim detaylıyıda orada hasan anıl bozdereliye yaptırdım yakın zamanda, çok tatlı bir doktor ve işinin ehli gibi duruyor anlatım tarzı vs. olarak. 1000 TL idi ücreti.
Ali Karaege beyefendiye gittim bayraklıda kendi muayenehanesine 500₺ ödemiştim çok çok memnun kaldım tecrübesi bilgisi gerçekten 4,4lüktü. Fiyat için google dan numarasına ulaşıp bilgi alabilirsiniz
Dilekogur01 bende oraya gittim en uygun yer ve memnun kaldim
Dilekogur01 teşekkürler ne zaman gittiniz
Kiraz19 ne zaman gittiniz tesekkur ederim
Kiraz19 kendisi perinatoloji uzmani mi peki rapor veriyor mu muayeneden sonra?
35-altinkalp bende sada gürsoy bey e gittim çok iyi komik biri bin TL mi ne ödemistik galiba tam hatirlayamiyorum
35-altinkalp 1250 tl kuzum ben ptesi gidiyorum ordan biliyorum ☺️
35-altinkalp teşekkürler canim
Gamzebaby evet inanılmaz insanın moralini modunu yükseltiyor ☺️
Bercemsu 1 ay once 500 tl di
Bercemsu bana baya oldu ama isterseniz arayıp tavsiye üzerine gelmek istiyorum Ali beye 500₺ diye duydum aynı fiyattan yardımcı olma şansı var mı diye bir sorun
Bercemsu canım ben ali karaegeye gidiyorum 19 haftalık olduk ayrıntılıdan sonra başlıcam hastaneye kendisi doğum yaptırmıyor ama cok deneyimli cok babacan bir insan yan binamda muayenehanesi bebeğimi özledimmi gidiyorum 🤭🤭🤭 ocakta cok cüzi bir zam yaptı muayene 250 idi 300 oldu ayrıntılı da şuan 600₺ canım
Kiraz19 teşekkür ederim :)
Dilekogur01 tamam canim sagol
Nurrrr90 yamam canim çok teşekkür ederim bende gideyim inslalh 19 haftalik olacağım inslalh 22 haftaya yakın giderim
Nurrrr90 :)) randevu alacam
Bercemsu aynen canım banada 22 haftada gel dedi daha iyi oluyormuş
Bu arada Allah hepinizden razı olsun cevap verdiniz ve de Rabbım sağlıkla evladımızı alıp hayırlısıyla gönlümüzdeki olsun güzel anneler ve anne adaylari:):)))))
Nurrrr90 kac gün öncesinden aramak lazım doktoru randevu için cnm bilgin var mi