NURVaqif Meloo35 an itibariyle 15+0 olduk cinsiyettimiz 12+4 olanda öğrendik kız bebek bekliyoruz inşallah. Bir tek çiçekli emzik aldık daha çok erken olduğu için bir şeyler almadık canım sağlıkla gelsinler bebişler 30 haftadan itibaren almak olur bir kaç günlük iş 🥰
Dilaraanl Meloo35 ben 17 haftadayım yakınım size 😂 15 haftalıkken de alıyodum cinsiyet belli oldu almaya devam ediyorum :) bebek arabası puset aldık önce. Simdi de ates ölçer biberon burun şeysi hani hortumlu varya adını da bilmiyorum o😂 zıbınlar aldım tulum aldım 2 tane, yaz bebegi olacagı icin (inşallah) müslin alt üst takımlar aldım çoraplar aldım suluk aldım 6-9 ay sweetshırt aldımm kot pantolon aldım😌 almışım baya 😂
Dilaraanl Meloo35 beşik aldık bide ahşap :) sonraa salonda fln yanımızda olması icin yumusacık minder aldım 🥰 Yavas yavas da devam ediyorum🥰
Meloo35 NURVaqif sağlıkla gelsin inşallah canım bizim daha cinsiyetimiz belli değil bende o yüzden pek birşey alamadım ama ay sonu bebek arabasını halletmeyi düşünüyoruz
Meloo35 NURVaqif karnım hiç çıkmadı 1,5 kg falan aldım hatta neden çıkmadı karnım diyorum ama iç karnım geniş herhalde hareket hissetmedim daha erken sanırım onun için . Sizin karnınız çıktı mı
NURVaqif Meloo35 evet canım normalda karnım büyük 5 kilo aldım diye bilirim. Çıkmış karnım pıt pıt haraketler oluyor bebekmi ya başka bir şeymi bilmedim ki😊
Meloo35 Dilaraanl maşallah baya almışsınız sanırım bende haftaya öğrendikten sonra cinsiyeti yüklenirim gibi gözüküyor🙈 evet yaz bebeği olucaklar müslin parçalar çok kullanışlı olur diye düşünüyorum bende 🥰 bizde bu ay sonu bebek arabasıyla başlarız diye düşünüyorum bakalım sağlıkla gelsinler inşallah
Meloo35 Mother_biri çok iyi yapmışsınız gerçekten bende trenyolda sürekli takipteyim ıslak mendil ve şampuan alma fikri bendede var bulmuşken almak lazım 🙈
Sahnedekimadam Juno yatağımız ve tırnak törpümüz var sadece 🥹 biberon,emzik,anakucağı ve süt pompasını halledicem bu ay indirim gelse bi :) pusuya yattım bekliyorum 🙈