MaviK Nurtsn6 Yusuf ismi hiç şaşmaz. Şaşmışsa ikinci bir ismi vardır 😀 kimi tanıyorsam hep temiz yüzlü güzel huylu oluyor
Mother_biri MaviK kardeşim bu tezi çürütür 😂 evet çok güzel yüzlü bir çocuk ama çok çok yaramaz kapıların üstüne tırmanıyordu 😂
2prensesannes MaviK evet şahidim arkadasn 3 ccgu var ortanca olan oglu yusuf böyle akıllı cck gormedim tek isim
Aysegul123Defne MaviK asla Yusuflar bildiğin yaramazlikta sinir tanimiyorlar benim görüşünde kesinlikle böyle 😂
Mre Busracy35 ben de oğuz efe koyacağım ama etrafımdaki çoğu insan efe isimine sahip çocuklar çok yaramaz olur emin misin diye sordular sizin nasıl🙈
Hilal_-aggul Busracy35 efe ismi hep yaramaz diyorlar doğrumu acaba bnmde İlk oğlumun ismi Muhammed Emin ikinciside erkek olcak emir efe koycam
Minikmucizelere Nurtsn6 bence o kisiden kisiye degisiyor ama bi tanıdığımin mustafa diye baktığı bi çocuk vardi cok usluydu maşallah
MaviK Mother_biri hadi yaaa 😀 istisnai durum diyelim mi mesela Muhammed Emin ismide taşıyan uysal olurmuş ama kardeşim hep ergenlikteydi 🤣🤣
Busracy35 Mre önüne koyduğum selim isminden midir nedir bilemem maşllah uslu bebeğim var yormaz beni şuan herkes bana efeyi büyüyünce görürsün diyorlar ama zaman göstericek :))
Busracy35 Hilal_-aggul yani bebeğim uslu bir bebek önüne koyduğum selim ismiden kaynaklı mı bilemem şans bence ne çıkarsa 😂
MaviK Aslaninannesi01 hadi ya 🙄 o zaman bu tezde çürüdü . Benim etrafıma denk gelmiş demek oysa çok severim o ismi
Aslaninannesi01 Nurtsn6 Poyraz koymayında, bir saniye oturtamıyorum oğlumu bilmediği karstrmadigi yer yok
Annecim58 Aslaninannesi01 benim oğlum un adı da Miraç aynen dediğiniz gibi yaramaz ve hareketli kardeşine isim bulamadik henüz ama abisi gibi hareketli olsun istiyorum bı isim bulabilsem😅
Y-S Nezosikra yaa şaşırdım benim bildiğim tanıdığım yunuslar hep çok sakin sessiz alfa kuşağı isim ayırt etmiyor desenize 😄
MaviK 2prensesannes ben de hep böyle bilirim hatta eşim erkek olursa Yusuf koyalım dedi ben de Yusuf ismi uysal güzel huylu oluyor koyarım diyordum ama yaramazda olan varmış😀 gerçi birazda karakter meselesiymiş demek ki ben hep sakinlerine denk geldim
Kardelen_espark Nurtsn6 Yusuf , Mehmet sadece tek isim olarak konursa sakin ve uslu olurlar diye biliyorum , tecrubem yok duyduklarim sadece 🤷♀️
Asliormanci Nurtsn6 Kaan kardeşim doğduğu gün bile evde sabaha kadar uyumuştu hiç uyanmadan ve böyle devam etti zorla uyandırıp annem meme verirdi öyke bi çocuktu koca herif gibi bizle uyur bizle kalkardı