12+ 4 hala mide bulantım var normalmi 4. ayda tamamen geçer diyorlar sizdede öylemi oldu 😔
Hkarya normal canım keşke olmasa ama maalesef bazı anneler uzun süre devam ediyor . Az daha dayan inşallah yavaş yavaş bitecek 🥹
Hkarya Şuan 17+4 teyim hala bulantı ilacıyla durabiliyorum 🤕 ilk zamanlardaki gibi değil ama yine de geçmedi bende de. Umarım biran önce biter 😏
Hkarya 16.haftada tak kesiliyor canım merak etme
Hkarya bu haftalar bulantı içğn son haftalar 30 a kadar çok güzel geçecek zamanın çok az kalmış 😀😀
Hkarya aynı gündeyiz ama benim düşük tehlikem var karnım ageıyo hafifde kahverengi akntım var😔
Hkarya Normal canım azcık sabredersen gerçekten geçiyo
Hkarya 14 haftalık hamileyim hala geçmedi ilk bebeğimde böyle değildim bunda sabah kusması acı su çok var iştahım kesiliyor geçer inşallah ❤️🌸
MaviK umarıım 😔
Mgizem hangisini kullanıyosun
Mgizem hastanede bile yattım beslenemediğim için çok yoğun değilim ama sabahları hala çok kötüyüm
krdelen41 ay allahım inşallah genelde sizin gibi diyorlarlar 4 ayda tamamen bitiyormuş
mamyfat93 prilam kullanıyorum gede yatmadan 2 tane
Asliormanci hamilelik balayıma geçmek istiyorum 🥰
Hkarya evet çoğunluğu öyle yani ben çok nadir gördüm doğuma kadar mide bulantısı çekeni yada 5.aya kadar genelde 16 da bitiyor herkesin
Hkarya canım prilam iyi geliyor gece yatmadan sabah hiç bulantım olmadı şimdiye kadar 7 haftalıkken başlamıştım prilamı etkisi çok
krdelen41 ay hadi inş 🙄
Ben de kullandım onu hiç fayda etmedi kusmaya devam onzyd kullandım en son doktor son çare onu yazdı o geçirdi ama çok ağırbir ilaç olduğu için içmeyi bıraktım bi süreden sonra
EsmaCeyhan_ umarım ikimizinkide bi an önce geçer biter