Hayırlı geceler kızlar çok kötü durumdaym ama ne oldgnu anlamıyorum rahmim 2 tarafli çok kötü ağrı icinde oturup kalkamıyorum ne olabilir
2prensesannes bende 32+3deyim bendede ara ara rahimimde ağrı oluyor ama dediğin kadar kuvvetli mi bilemedim şimdi. Özelde takipliysen doktoruna bir sor istersen. Riske atma bebeği
2prensesannes aynı canım aynı benmde bugün 32+0 oldum sanki kemikler ayrılıyo gibi ağrıyor normalmi bilmiyorum
2prensesannes bende böyle olmuştum bir keresinde enfeksiyon çıkmıştı çok ağrıyordu kasiklarim. Acile git test yaparlar ilaç verirler.
2prensesannes bebek hareket ediyor mu?
35 haftalıgim 30 haftadan beridir bende de ayni durum var belden aşağı tutmuyor gibi kalça kemiklerime kadr ağrım var
Ebrualparslan1 evet ayni sekil beldn asagisi tutmadi zaten o var ama rahim sknti si yoktu bugün bildgbz ayriliyo gibi resmen ağrı felaket
2prensesannes benim bildiğim normal ama siz bi gidin isterseniz yinede tehlikeye atmayin
@2prensesannes 30 haftaligim ayni durumdan gecen post actim sonra doktorumla gorustum gidip idrar tahlili verdim enfeksiyon cikti fitil ve suya karistirmali ilac verdi sukur agrilarim dindi yuruyemiyordum otururken afedersin seyim zonkluyordu agridan bence doktoruna git bir tahlil ver
Blueangel5 idrara bakıldı temiz ckti bgn bildgnz kemik ayrilcak gibi enfeksiyon daha önce geçirdim o ağrıyı falan bilirim gebelikte ilkinde bunda çıkmadı temiz
2prensesannes yani o zaman birsey değildir bence aşağıya baskı yapıyordur.
Blueangel5 inşallah saolun
Senakucukoglu0 evet hareket var öncesi gbi dgl yeri daraldkca hareketi azaliyo
2prensesannes hareket ediyorsa sorun yok canım ama hareket yoksa acilen doktora git