Merhaba anneler evimin ilk kışı.Duvarlarimda kuflenmeler oluştu sadece 1 odada yok ama bütün odalarda duvarlarda lekeler oluşmaya başladı gördükçe midem bulaniyor küf resmen.Nasik kurtulabilirim şu lanet şeyden.
Anakuzusu bilmiyorum bnm de bi odamda var belki bilen çıkar
Anakuzusu küflere özel boya var çok güzel
Anakuzusu bizim de aynı canım üst kattayim tepemize çatı ama misafir odamın bi kısmı teras açıklık üstü de fayans ordan sürekli rutubet oluyor 5 sene oldu neredeyse bi çözüm bulamadık ortak olduğu için kapattiramiyoruz da apartmanda razı gelmiyor yazık günah eşyalarımın bi kısmı çöp oldu özellikle mobilyam bu sene bi boya aldık ilaç İSOnem diye ama bu int. Satılan değil o çok pahalı haklısın ben boyacidan aldım adama anlattım oda aynı eş değeri ama kendi yapimlarindan verdi boya değil ilaç ve tinerle karıştırılıp sürülüyor keskin bi ilaç sürdük ama tabi daha havalar daha kislayamadigi bilemiyorum akma olacak mı yine aynı şeyleri yasiyacakmiyiz beklicez gorucez. Sadece o boyadan sonra kesinlikle evde durulmuyor biz durduk rutubet değil ama o boya bizi öldürüyordu hastanelik olduk zehirlendik 72 saat eve girilmemesi gerekiyormuş resmen perişan olduk çoluk çocuk
Anakuzusu benim evde de her sene olur canım en son kuzenimin dediği yöntemi denedim işe yaradı. Boş bir camsil kutusuna çamaşır suyu koy ama domestos çok koyu kıvamlı oluyor o olmaz yada sulandırabilirsin biraz ama acenin çamaşır suyu daha sıvı olduğu için onu sade bir şekilde de koyabilirsin önce küfleri kuru bir bezle silip temizledikten sonra küf olan yerlere çamaşır suyunu püskürt üstünde kalsın silme sakin akarsa aktığı yerleri sil sadece uzun bir süre küf oluşmasını engelliyor eğer daha sonra tekrar ederse yine yaparsın ben yaptım faydasını gördüm.
Anakuzusu küfün çaresi yok canm en iyisi hasta olmadan sen o evden taşın tecrübeyle sabit
Anakuzusu kuf icin surulen bir madde var nalburlarda onu surup sonra boya suruluyor bir sorun isterdeniz sizin duvara uygun olurmu diye resmini cekin goturun
Anakuzusu merhaba ben de YouTube da görüp denemiştim ise yaramisti çamaşır suyunu katiysa hafif sulandırıp sıvı çamaşır suyuysa da öylece sisiye koyup fisfisla küf olan yerlere sıkın cami acin havalandırın küf kayboluyor en son isterseniz bir nemli bezle silin günlük evi de havalandırın gerçi soğuk sıcak gecisinden oluyor kışın küf ama en azından nem çıkar evden çok zor bişey benim de midem bulanıyor en pratik çözüm denedim işe yaradı inşaallah size de faydası olur
holly bilenelr hemen öneri yazar inşallah valla gördükçe evden soğuyorum
betulaltn75 aşırı pahalı geldi kiracı olduğum için şuan alamam onu
Anakuzusu kuru bezle dümdüz sil
Sinemzumra aaaa çok zor yaa benim alkatim boş üstüm boş resmen
2_minik_kalp kayınvalidemde bu taktiği söylemişti deneyeceğim
Aksel duvar küf temizleyici boya değil, suyun içine katıp onu boya sürer gibi sürüyorsn kokusuz aynı kış icinde tekrar küf oluşmuyor. Kullanma talimatına göre kullanırsanız ise yarıyor fazladan sulandırmayn
dyt_gulcay aaa denemek lazım aslında
Aynı konudan muzdarip olan ben 🙈 bir arkadas da demiş sanırım bende o tarifi uyguluyorum bazen püskürttükten sonra silme ihtiyacı bile olmuyor kendiliğinden kayboluyor sanki boş sprey şişesine domestos sulandır balım ve evini odalarını her sabah mutlaka havalandır benim dolap arkasında vardı dolabı hafifce öne cektim duvara temas etmiyor önlemimiz kendi elimizde 🙈🤰
Defnemeyra ahh ahh havalandırma mi 30 dk açık kalıp ceyran yaptırıyorum inanın domastos dimi ace değil
Çamaşır suyu sıkın bezle öncesinde sonrasında silmeye gerek yok
Ezgg_ silip mi sıkayım yoksa direk sıkayım mı? Sonra mi bileyim
Anakuzusu ilk sık beklet gerekirse sil
Anakuzusu direk sık bolgeye silmeye gerek kalmaz
Ezgg_ sildim sikip bıraktım inşallah tekrar olmaz Domestos ve sirkeyi karıştırıp sıktım
Kokuda yapar o onun çözümü ne
Sekerportalali canları açık bı şekilde yaptım çok durmadı kokusu
Aynı durumdan muzdarip biri olarak dış cephelerden küf alıyor evim nemden geçen gün ace aldirdim eşime maskeyle yapın kesinlikle çok uzun durmayın odada hemen yapın ve camı açıp aksama kadar girmeyin odaya çok tehlikeli ama birebir ben önden silmedim zaten silinecek gibi değildi sıkınca direk indi onu sildi eşim tekrar sıktı ve çıktı odada valla birebir ama çok dikkatli olun gözünüze sicramasin ve uzun süre solumayin nefes darlığı zehirlenmeye kadar yolu var
Dilara_1 o an indi peki şimdi nasıl ve evdeki koku geçti mi rutubet ve nemden kaynaklı olan