Evettt teyzeler biz 30 haftalık olduk çok az bi zamanımız kaldı korku heyecan bütün duyguları aynı anda yaşıyorum oğluşuma kavuşmak içinde sabırsızlanıyorum 🥹 iyice ağırlaştım sürekli uyku isteği ve bacak krampları dışında bi şikayetim yok çok şükür 🫠sizlerin kaç gün kaç hafta kaldı neler hissediyorsunuz güzel anneler🌸💕🥰
yagizegemom anlık tam 31 oldum gece uyuyamıyorum bacak ağrılarından kasılmalardan bende gündüzleri uyuyorum bol bol :)
yagizegemom bizde oğlumla 30 haftalık olduk uykusuzluk ve bel ağrısı başladı
yagizegemom 28+2 olduk bızde oğlumla 🤭 🥹
yagizegemom ben 32 haftalık oldum .. yorgunluk, ağrı kramp stres, çalışma ve 3,5 yaşında bir çocuk.. diyip sözü başka anne adaylarına bırakıyorum🫠🫠😂
yagizegemom 35+3 agirlastim 🥺 otururken bile canım acıyor
yagizegemom an itibariyle 35+0 olduk bizde oğluşumla çok sabırsızlanıyorum 🥰 ilk gebeliğim ama yapım gereği çok soğukkanlıyım doğuma dair endişe ya da korku duymuyorum 😅 Salı günü normal mi sezaryen mi olacak karar vereceğiz doktorumla
yagizegemom bende 29. Haftamdayım aşırı sırt ağrım var ne yana yatsam çok ağrıyor sanki kramp gibi sizdede var mı 🤷🏻♀️
yagizegemom Bizde 32+1 olduk oglusumla.3.dogumum olduğu için biraz erken olucak.
yagizegemom bizde oğluşumla 30 haftalık olduk 69 gün kaldı sırt ağrım başladı sabahtan beridir ölücek gibiyim ağrıdan yarında temizliğe girişicektik eşimle ama ağrısada yapıcam mecbur napayım
yagizegemom bizde 32 haftalık olduk 😍😍 3 yaşındaki oğlumla 🥰
yagizegemom 35+1 olduk bizde ben yattığım yerden kalkamıyorum resmen tutuluyorum sanki adet sancısı gibi sancılarım başladı bir yandan grip oldum öksürmekten helak oldum bir an önce doğursam diye bakıyorum yoruldum gerçekten benim hamileliğim çok zor geçti hala bulantılarım bitmedi doğurana kadar da istifa edicem sanırım 🤷♀️
yagizegemom askimm arkandan geliyorummm😂
yagizegemom 37+6 son 15 gün oğluma kavuşmaya 😍💙 kramplar,adet sancısı gibi ağrılar, vajinada iğne batması ,kasılmalar , baskı , alta sancı ,uzun süre ayakta duramamak , tuvalet dersi🥲
yagizegemom bizimde 28+3 üz kızımla heyecan basıyor gitgide sağlıkla alalım inşallah hepimiz kucağımıza 🌸 sürekli bel ağrısı uykusuzluk
yagizegemom bende tam 29 haftalık oldum. Erken doğum riskim var hergün zamanında doğsun diye dua ediyorum. Acelem yok ama hamilelik gerçekten zor ağrılardan kramplardan uyuyamaz oldum☺️
[silindi] şimdilik geceleri bi sıkıntım yok çok şükür sadece sağıma soluma döneceğim zaman uyuyorum bide benim minik gece çok sakin nerdeyse hiç hissetmiyorum hareketlerini 🤭🫠
ayferaln ayy aynıymışız sağlıkla gelsin inşallah minik 💙
Btlklnc oyy sağlıkla gelsin inşallah canımm💙🙏🏻
yagizegemom gece tepinmesi toplanması krapmlar :) sağdan sola dönerken zaten sürekli uyanıyorum hiç uyuyamıyorum :)
yagizegemom amin sizinde🥰 tahmini doğum tarihi size ne denildi
RabiaMm Allah bütün annelere sabır ve kolaylık versin inşallah 🙏🏻🫠 😅
RabiaMm bende 30 haftalık olduk bzde oglusumla bide 3.5 yaşında kızım var nabcaz bilmiyorum ne zaman doğacak diyip duruyor heycanla bekliyor ama kiskancak gibi .bel ağrısı ve kramp ve hemen yorulma var bende de
yagizegemom amin hepımızın insallah 💐
ayferaln 2-14 Nisan ama bizimki o kadar bekler mi bilmiyorum utanmasa çıkacak karnımdan 🤭😂 size ne zaman denildi 🥰
yagizegemom amin İnşaAllah teşekkür ederim ☺️
Greeneyes1997 bende ağırlaştığımı çok fazla hissediyorum bakalım o haftalarda nasıl olacak🥴 sağlıkla gelsin inşallah minik🙏🏻
yagizegemom 2 -9 nisan arası dendi 🥰
yagizegemom bende 30. haftadayım ama 1 nisana denk geliyor. yani ya mayısın sonu ya da nisanın başı. sizin nasıl 2-14 merak ettim 🤔
Zeynep117 ayy ben çok panik oluyorum benimde ilk gebeliğim neyle karşılaşıcam korkusu var hep bide benim canım çok tatlıdır nasıl dayanırım diye düşünüp duruyorum 🫠🥹
[silindi] gece ben hiç hissetmiyorum ya sadece lavaboya kalktığımda hissediyorum normal mi acaba bu haftaya kontrolüm var sorucam doktora🫣
yagizegemom benim oğlan çok nazlı bu zamana kadar hiç bir ultrasonda göremedik kendisini hep arkasını dönüyor ya da yüzünü kapatıyor , o kadar merak ediyorum ki bir an önce doğurasım bile var 😂
yagizegemom normal diye biliyorum ama yine de sorun tabiki içinizde kalmasın :)
ayferaln bakalım hangisi daha sabırsız olup önce gelecek 🤭🐣