Uni baby kullanan var mı acaba nasıl memnun musunuz kullanmıyorsanız hangi ıslak mendili tercih ettiniz
Busiko uni baby yenidoğan aldım bende havlusu kalın diye stokladım sleepy bana çok ince geldi
Busiko uni baby yenidogani gercekten guzel havlu seklinde. Prima Pure ile kiyaslamistim. Uni baby gecer onu
Busiko baby turco aldım koli koli ben
Busiko kesinlikle molfix izotonik sulu alkolsuz cok kullanisli
Busiko unibaby yenidoğan ıslak havlu kullandım kokusu yok aşırı ıslak değil ve kalın o yüzden çok memnun kalmıştım. Sleepy hem kokulu hem çok ıslak hem de ince o yüzden hiç sevmemiştim. Molfix izotonikli de güzel bu arada
Pinkgold uni baby bana çok ince geliyor sleppy daha da mı ince 🙄
AyFa1608 henüz almadım daha doğum da yapmadım da evde uni baby kullanıyorum kendim. Baya ince geliyor bana sleppy düşünüyordum bebek için o daha mı ince merak ettim ona göre alayım
AyFa1608 uni babynin yenidoğan olanı kalın diğerleride o kalınlıkta ben daha kullanmadım ama açıp baktım gayet güzel sleepy bana göre çok ince geldi
AyFa1608 acaba seri farki olabilir mi. 12 ay 24 ay onlar daha ince cunku dedginiz gibi. Yenidogani guzel sadece
Melek_Erten olablir bilmiyorum ki valla eşim indirime girince evde kullanayım diye almış 24+ ay yazıyor 🤣 yenidoğanı kullanmadım hiç doğrudur dediğin😅
Uni baby yenidogan aldim , amazondan indirimdeyken stokladim. Henuz bebegimde kullanmadim ama dokusu ve kalinligi güzel 🤌
AyFa1608 bende bi kere ailemin yanina gitmistim a101 den mi bimden mi 3 lu paket almislardi 24 olani almis babam hic sevmedim. İncecik guzel degildi. Yenidoğan gercekten alt alirken guzel temizliyo havlu seklinde. Dgerleri popoda birakiyo gelmiyo mendiilee 😅
Melek_Erten eşimde şoktan almış 3 lüsünü. Eve gelince bu kadar mendili napcam dedim indirimdeydi kız diyor 🤣 öteki hakkında bi fikrim yok demekki ay büyüdükçe kalınlık azaltmışlar 😅
Waterwipes i ilk üç ay kullandım. Sonra Prima Aqua Pure ıslak mendilini kullanmaya başladım. İkisini de içeriklerinin temiz olmasından dolayı tavsiye ederim.