Kizlar ben sezeryanla doğum yaptım şuan 12 haftalık hamileyim bir haftadır özelikle sabahları uyanınca aşırı bel ağrım oluyor. Bu durumu yaşayan var mı ne yaptınız korkulacak bir durum mu ?
Dilaninboncugu_61 ben 8 haftalık hamileyim bende bel ve ayak ağrısı var hiç hareket edemiyom kimler böyle?doktora bile gidemedim o derece
Dilaninboncugu_61 ikinci hamileliğim ilki sezaryen ve şuan 12 haftalığım kasıklarımda ağrı + bel ağrılarım oluyor 😀 özellikle sabahları kalktığım fa bel ağrım var ama kasık ağrılarım da çoğunlukla gün için de ayakta durduğum da ya da bir işle uğraştığım fa oluyor bence merak ettim normal mi diye . Aslında doktoruma sordum bir kaç gün önce normal dedi de bu kadar sıklıkla olması beni de rahatsız etti
Ulvana ilk gebelik mi çok geçmiş olsun size de
Benim de olmuştu o dönemde. Doktor kanama olmadığı sürece korkmuyoruz gibi bir şey demisti
gamzeliyarim28 çok şükür kanamam yok da karın ağrısı oluyor arada yani korkuyorum arada ilk gebelik de değil 🥴
Dilaninboncugu_61 hayır ilkini kaybetti m .çok sağolun
MaviK vurulan iğneden kaynaklı olduğunu söyleyen oluyor . Ama benim yeni oluyor normal hayatta bu kadar şiddetli bel ağrısı yaşamadım
Dilaninboncugu_61 ben de ilk sezaryenden sonra bel ağrısı yaşamadım yani çok yorgun olacağım ki ancak öyle bir kaç defa desem yeridir. Ama hamile kaldıktan sonra başladı bel ağrılarım