Elleri çok çatlayıp kuruyanlar kullandığınız gerçekten etkili kremleri paylaşır mısınız☺️
Rnml hic böyle olmamıştı hamilelikten midir bilmem surekli çatlak halde ve yüzümde de kuruma ve pul pul dökülme oluyor 🙄
Rnml ben cerave nemlendirici kullanıyorum hem temiz içerikli hamilelikte kullanılabiliyor hem de çok etkili
Rnml Yves Rocher nin el kremi
Rnml Frudia’nın bütün el kremleri efsane
Rnml Kesinlikle bu krem kullanılmalı . Cnkü bnmkıler kanıyordu artkk her sene kışın byle olur sinir olurdum. Esım rastege watsonsdan aldı nasıl güzelmiş artk hep bundan kullanırım . Dudaklrım catlayınca orayada sürüyorum :)
Rnml gece uyurken ellerini önce sıcak suyla güzelce yıka vazelin sür ve üstüne pudralı eldiven giy sabaha pamuk gibi olur😌
Rnml ben vazelini gece yatarken bolca sürüp elimi hava almayacak şekilde posetliyorum sabah kalktığımda ellerimde ne yara ne kızarıklık hiç bisey kalmıyor
Rnml kantaron yağı sürüp çorap giyip yatıyorum çok iyi geliyo
Rnml o kadar çok kötü olunca vazelinenin vazelinini elime sürüyorum ustunede poşet eldiven geçirip kaymamasi için minik lastiklerden bileğime takıyorum üstüne uyuyorum 1 gün yüzde 70 ikinci yapisimdada tamamen düzeliyor ellerim sanada tavsiye ederim
Rnml merhaba ☺️ kesinlikle kuaf vazelin deneyin 😇😇
Rnml ben de egzama var ara ara ellerim catlamaktan kanıyor kesinlikle Ürederm çok iyi geliyor ama o da hamilelikte kullanılmıyor malesef.Cok ağır catlaksa normal kremler pek işe yaramiyor
Rnml uraw kozmetik - meyan kremi bana çok iyi geldi trendyol ya da instadan bakabilirsiniz
Mucizem33 benimde
Btlklnc bana bu bile çare etmedi sürekli sürüyorum bulduğumu:(
Eddiee yaaa tek bnm elım bu kdar sıkıntılı sanırdım demekkı daha kötüsü de oluyormus 🤭
Btlklnc yalnız değilsin benim de yeni yeni böyle oldu dudaklarım da aynı krem sürünce de kıpkırmızı olup yanıyo 🥹
AyFa1608 bunu deniycem😍
Bana da neutrogena nin komple lacivert kutusu var o cok iyi geliyordu
Ben vazelin kullanıyorum 1 gece de pamuk gibi oluyor
Summerwine benim de kanamasa da çatlıyor ürederm duymamıştım