Merhaba Lösante hastanesinde doğum yapmış veya yapacak olan var mı ? Doğum yapmış olanlar hastaneyle ilgili görüşlerini yazabilir mi ? Teşekkürler :)
Csk Güler klinik gebesi misiniz? 🙈
2022bebeki Lösanteyi görünce benim de aklıma gelen ilk şey oldu 😂
2022bebeki hahahah aynen 😂😂😂
M-V-Y Hepimizin son dönemdeki gündemi🥲
Csk Şu an hastanede dogumdayim çıkışta inşallah yazarım unutmazsam 🐣🙈 şu ana kadar aşırı memnun kaldım. Cok temiz, ilgili hemşireler, yemek vr ikramlari kaliteli. Serap ebe doğrudan ilgileniyor zaten sizinle
2022bebeki
2022bebeki yaaaaa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏽🙏🏽🙏🏽 unutmazsan bekliyorum bende 😂
Csk Selam süreçten çok memnun kaldım gerçekten. Hemsireler ayri tatlı, çalışanlar deseniz çok kibar kendinizi girişten itibaren özel hissediyorsunuz. Tertemiz kadın doğum kati. Banyo dolaplar vs çok lüks her odada tv var otel konforunda. Başka sormak istediğiniz varsa cevaplarim
2022bebeki Bende öyle temiz ve lüks olduğunu duydum ve okudum yorumlardan . Alışmadık bir hastane olduğu için merakımdan sordum . Aşkın hocanın hastası mıydınız ? Tekrar hayırlı olsun tebrik ederim sağlıkla büyütün 🎉
Csk Evet bizim de tereddütlerimiz vardı. Bizden bir hafta önce arkadaşımız doğum yapti onlardan memnuniyet duyunca biraz rahatladık açıkçası. Aşkın hocanin takiplisiydim evet. Cok teşekkürlerr darisi size