Yalova da özel hastane de kadın Doğum doktor önerisi alabilir miyim
Gtrkmen ben iznikte oturuyorum 2 arkadaşım da Yalova aktif hastanesinde aybala hanımda doğum yaptı çok memnun kaldılar bende 25 haftalık hamileyim aybala hanıma gidiyorum çok memnunum.
Gtrkmen aktif hastanesine gidiyorum doktorum Aybala hanım çokta memnunum kendisinden
Gtrkmen Ben devlet hastanesine gidiyorum hepsinin yaptığı aynı şey ; ultrasonla bak , gerekliyse tahlil , bir kaç ilaç . Bence aynı şeyler için o kadar para vermeye gerek yok . Devlette Hanife Rana Durala gidiyorum . Normal davranıyor , haftaya cinsiyet öğrenec3ğiz insaAllah :)
Zynpeylul1616 aybala için sezeryan meraklısı diyorlar arkadaşlarınız ne düşünüyor bu konuda
Gtrkmen benim ilk doğumum normal olduğu icin buda bı aksilik olmazsa normal olacaktır diye düşünüyorum arkadaşlarımın da ilk bebekleri sezeryan olduğu için 2. Bebeklerde mecburi sezeryanla oldu yaşayıp görces 😅
Beyazeller randevu almanız kolay oluyormu
Beyazeller nasıl memnunmusunuz doktordan
Zynpeylul1616 çok teşekkür ediyorum
Atakent Hastanesi sedat tekeli çok iyi bi doktor ona gidiyorum gayet memnunum
Recbey Daha 1 kez gittim ama 2. ye gideceğim .Daha önce 2 doktor değiştirdim . Buna gitmeye karar verdim .Aslında hepsinin yaptığı aynı şey :)
Beyazeller merhaba devlette fulya ve mesude hanimla ilgili bilginiz var mı?İlk fulya hanıma gittim çok iyi ama çok yoğun hastanede bulamıyorum.Sonra tevafuk mesude hanıma randevu buldum ona başladım ama hala bir isme karar veremedim.