Perine masajı yapıp kesik olmadan doğuran varmı? Yani gerçekten etkisi oluyor mu?
Cemos06 ben beceremedim valla çok canım yanmıştı 😐
Cemos06 Kesik degil ama dikiş sayısını azaltiyor en azından diye biliyorum yapamiyorm cok şık doğumda göreceğim başıma ne gelecek🥲
Cemos06 ay doktorum bana da önerdi ama hiç yapabileceğimi sanmıyorum 🥺
SemaEmre05 ilk yapışta acıyo ama sonradan deri esneklik kazanıyor ve alışıyor. Bende bikere yaptım daha ama elim cok uzanıyor kendim yapamıyorum 🥺
2022bebeki bu masaj yapıldığı zaman dikişegerek kalmıyomuş onu merak ettim
Cemos06 birde göbekten eğilememiştim ben zaten en son doktor sezeryana aldı 😂
Cemos06 Hayir bu doğru bilgi değil maalesef. Bizzat doktorum ve ebem söyledi
2022bebeki yani okuduğum yazılara göre etkisi oluyomuş oyüzden
BskSrc aslında zor bişey değil ama göbekten benim eller ulaşmıyor. Bikere eşime yaptırdım okadar 🥺
Cemos06 Etkisi oluyordur elbet duşta bacağınızın birini yüksege koyup zeytinyaği ile yapmami onermislerdi isterseniz deneyin
2022bebeki birde öyle deneyim son 10 günüm heyecanla beraber korku sardı iyice 🥺
Cemos06 Haklısınız benim de son 8 diyor ama açıklığım var belki daha erken gelir 🐣 Rabbim yardımcımız olsun
Bir kitapta Eskişehir Osmangazi Üni de yapılan bir araştırmada 50 tane perine masajı yapılan gebeden 45 inin kesisiz doğum yaptığını okumuştum 👍 inancı yitirmeyelim
Benannemioluyorum evet benimde cogu okuduğum yazılarda etkisinin yüksek oldugunu duydum. Deri gerçekten esneklik kazanıp doğum anında yırtılmıyo demekki