26+5 günlüğüm bir kaç gündür bacak sızlamasından rahat hareket edemiyorum bacaklarım ağrıyor mu sızlıyor mu anlayamıyorum sürekli ayaklarımı sallıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı? Ne yapmam lazım inanın dayanamıyorum 😔
Aras_Beyin_Annesi27 magnezyuma başlaman lazım canım
Aras_Beyin_Annesi27 Magnezyumu düzenli kullanmalisniz sadece ağrınız olduğunda değil
Aras_Beyin_Annesi27 magnezyum ve demir ilaçlarınızı düzenli için ayaklarınızın altına biraz yastık koyun bende 33+3 deyim hala devam ediyor geceleri agrıyor en çok hatta uykumdan kramplara uyanıyorum
Aras_Beyin_Annesi27 magnezyum eksikliğinden oluyor canım genelde benimde oldu doktorum hergün düzenli magnezyumu kullanmamı ve kalsiyum almamı söyledi hergün bir bardak sade süt 1 kase yoğurt önerdi
Aras_Beyin_Annesi27 magnezyuma başlaman gerek
Aras_Beyin_Annesi27 huzursuz bacak sendromu maalesef ilk gebeliğimde son aylara doğru başlamıştı gece uyutmuyordu ağlıyordum çoğu zaman şimdi ise 9 haftalığım başladı bu kez çok erken başladı dr söyledim artarsa magnezyum takviyesine başlayacağız dedi 🥺
Aras_Beyin_Annesi27 ayrıca süt ve maden suyu tüket bol bol iyi geliyor
Buseufuk1531 magnezyum eksikliğinden mi oluyor içiyorum ama düzenli kullanmıyorum.
Aras_Beyin_Annesi27 düzen şart canım hergun bir adet
Ecea18 çok fazla sızlıyor bir süre sonra uyuşuyor bu sefer daha fazla ağrımaya başlıyor.
Shedaay deneyeyim çok teşekkür🙏💕 hafta içi doktor randevum da var soracağım ama şuan için geçirecek bir şey var mı diye öğrenmek istedim dayanamıyorum artık sızıya
Buseufuk1531 doktor da ilgili diye gittim hiç bir şey demeden ilaç yazmadan gönderiyor neredeyse muayene bile etmeyecek ilk hamileliğimi öğrendiğimde ki doktor magnezyum kullanmalısın diyip yazmıştı
Aras_Beyin_Annesi27 rica ederim🌸 tabi ki doktorun ne önerdiği daha önemli☺️