Kızlar merhaba ben silverette aldım bugün de ilk defa kullandım sütum akmış içine kapağın bu normal mi? Ve bu markayı kullanan arkadaşlar bilgi verir mi bana kullanımı hakkında yada dilkat etmem gerekenleri vs
Al-ed3 Merhaba ben kullanırken benimde kapağa akıyordu sonrasında temizliyordum o şekilde koyuyordum göğüsüme ama çok memnun kaldım 1 aya yakın geçmeyen göğüs çatlaklarımı 1.5 haftada geçirdi iyi ki almışım
Al-ed3
Bskaymazz Benim göğüs ucum fazla yok kapak fazla durmuyor düşüyor napablirim durması için henüz hamileyim ama doğumdan sonra da sürekli düşerse nasıl faydası olcak😑
Al-ed3 Normal benim de akardı göğüs pedlerini gümüş kapağın alt kısmına koyardım dokulenleri cekmesi için Şifa olmuştu bana
Bskaymazz ebebek te olan gümüş kapakda aynı olurmu acaba 999 ayardı glıba
Bskaymazz çok teşekkür ederim benim doğuma 12 gün kaldı yeni takmaya başladım 2 saat kadar durdu çıkardım doğuma kadar böyle mi devam edeyim ve doğum sezeryan olacak yanıma almalı mıyım?
AyFa1608 Göğüsüme kapağı koyup emzirme sütyenini de üstüne giyince kayma olmuyordu benim :)
Kapağın durması için yarım atlet veya emzirme atleti falan mı kullanıyorsunuz? Normal atletle kapak sanki durmaz düşer gibi geldi bana ama
Bskaymazz bakayım da alayım teşekkür ederim 😅
Bskaymazz 200 kusurluk olan var su 999 olan bir de silverine 500 kusurluk olan var arasında çok fark var mıdır acaba
Meloo14- Valla bilemiyorum inanın ben silveretteden memnunum ama
Meloo14- vardır canım riske atma saf değildir banada fiyat çok gelsede sipariş verdim
Bskaymazz memnunsaniz çok güzel göğüs yarası çekmek kötü Allah korusun. Zereniim tabiki sağlıktan önemli değil hiç bisey fiyatı sorun değil de bilgim hiç yok aynı şeyse fiyat farkı neden var diye düşünmeden edemedim😌