Lucky Meri61 canım daha önceden geçirmediysen hamilelikte olursan riskli oluyormuş . Hamile kalmadan önce doktorum test yapmıştı sen geçirmişsin bu hastalıkları dedi risk yok dedi ama annem geçirmedin diyor anlamadım🤷♀️😀
Meri61 Lucky ya bende de sinirda gozkyo ama yeni dr degstrdm bi önceki doktrm normal dedi sonuçları aynı sonuca dun gttgm Dr snrda dedi yeniden kan tahlili aldı 10 gün sonra ckck inşallah bişey yoktur allaha emanet ya çok tuhaf bi histeym
Lucky Meri61 inş canım benim kalbini ferah tut🙏🏻 Doğurana kadar endişelerin biri bitiyor biri başlıyor🤷♀️
Elif25 Benim degerim 253 çıktı 3 hafta sonra tekrar aldılar 190 çıktı daha önceden geçirmişim çok şükür. Bebege geçmemiş. Sende tekrar bi kan verip rubella degerini ölçtür bence ona göre doktorun söyler
Meri61 Elif25 aldılar zaten canm dün tekrardan aldılar ama anlamdgm şey diğer dr neden normal olarak gördu ona kafam takldi çok ya
Meri61 Lucky tutmaya calsyrm kötü dusnmek hiç istemyrm allaha emanet ama.ister istemez boş durdgm her an aklma geliyo acba sonuç ne cikck diye çok merakla beklyrm
Meri61 nur0312 senindemi kızamıkçık çıktı canm benim yine snrda çıktı enfeksiyon Dr a yonlendrdi Dr m ama enfeksyoncu önemli görmedi allaha emanet daha da baktrmyorm Rabbim büyük enfeksiyoncu rahatlatti beni baya anlattı