25.haftada gittim doktor makat geliş dedi inşallah döner dönmez ise sezeryan gibi görünüyor dedi daha erken değil mi bebeğin dönmesi için sizin bebişler kaç haftada döndü acaba
Alpinannesi__ 6 ayda döndü benimki
Alpinannesi__ canım benim taa 35 haftalıkken döndü
Alpinannesi__ benimki 38e kadar dogum pozisyonundaydı 38. Hafta makat geliş olmuştu sonra 39. Haftada tekrar dogum pozisyonunu almıştı 41. Haftada da normal dogum yaptim dogum anında bile dönebiliyorlar endişe etmeyin
Alpinannesi__ 26 da gittim en son ayaklar aşağıdaydı doktorum hiç öyle bişey söylemedi bana kontrolüm haftaya hala dönmedi büyük ihtimalle dönmüş gibi hissetmiyorum yan duruyor
Alpinannesi__ çocuk zaten hep anne karnın da gezmiyor mu :))) ayy ben doğuma Yakın dönüyorlar zannediyordum.
Alpinannesi__ canim ben 29 da gitmistim ozaman donmemisti 33+4 de gittim ozaman donmustu zaten son 10 gun hissetmistim bacak aramda inanilmaz baski bel agrisi olmustu simdi 34+2 yim hala kafasini vajinamda hissediyorum dondugu icinmis
Alpinannesi__ 28 den 34 e kadar yolu var dedigi hafta cok erken
Alpinannesi__ 30. Haftada döndü daha değişir mi diye sorduğumda değişmez demişti
Alpinannesi__ 30. Haftadayız hala kafası yukarda umarım döner ❤️
Alpinannesi__ canım son dakikaya kadar dönüyor yani daha erken benim 28 de dönmüştü
Alpinannesi__ benimki hep baş gelişti baştan beri
Alpinannesi__ Cooook erken 31.haftamda döndü bizim cücük
Alpinannesi__ benimkide 35te döndü 😃 38+2de doğdu
Alpinannesi__ 28. Hafta muayenemizde baş aşağıydı normali nedir bilmiyorum hiç🌸
Alpinannesi__ kız daha 15 hafta var doğmasına ne aceleci bi doktor 30u geçsen hadi neyse, takma sen 30dan sonra dönüyor genelde
Alpinannesi__ 32. Haftada daha dönmemişti pazartesi kontrolümüz var 35 haftalık oluyoruz bakalım dönmüş mü öğrenecez 😌
Alpinannesi__ 32 haftalıklen gittim dönmemişti 2 gün sonra döndü
Nurr_22_22 yani kaç haftalık oluyo 🤭
Alpinannesi__ yaklaşık 25 26 haftalık olmadı lazımdı bende şaşırmıştım ama o zamandan beri baş aşağı hep doktoruma sordum normal dedi
12.Hafta kontrolümde ultrasonda doğuma hazır vaziyetteydi kızım çıkışın yolunu erkenden bulmuştu. Doktoruma daha çok erken değil mi bir sakıncası olur mu şimdiden bu şekilde dönmesinin diye sorduğumda hayır bu zaten istediğimiz pozisyon dedi. 16.Hafta kontrolümde yine o şekilde duruyordu.
33’de döndü.
Benim bebeğim 30.haftada döndü çok şükür 😇💙şuan doğum pozisyonunu almış umarım tekrardan ters dönmez 😬
Benim 29 da makat pozisyonunda, 28 de de yan yatıyordu , doktor ikisinde de endişelenmeyin, daha çok vakit var korkmayın 😄
İlk hamileliğimde kızım 28. Haftada dönmüştü epey ağrılı sancılı olmuştu hastanelik olmuştum, şimdi ikinci hamileliğim, oğlum olacak nasipse 32.haftada döndü ağrı sancı vs olmadı.