Hamiş anneler ne sıklıkta sigara içiyor sunuz biraka bileniniz var mı 🤔
Sengul-9798 33 haftada bırakabildim günde bir iki içiyordum onda iki çekip atıyordum hep sonunda kurtuldum çok şükür ama cidden içinden gelmesi gerekiyormuş bırakmak yoksa zorlamayla olmuyor
Sengul-9798 İlk 12 hafta tiksindim Sonra aşerdim doktor günde iki adete izin verdi Ben içmedim tabi Arada çok çok canım isterse eşim içerken iki duman ile kendimi tatmin ediyorum.
Sengul-9798 bıraktım şimdilik devamı da gelir inşallah 🥲
Sengul-9798 ya ben hamilelik planlayinca bıraktım sonra ara ara içtim hamile olunca hiç içmedim ama canım çekiyor ağlıycam artık 🥺
Sengul-9798 32 haftama kadar içtim günde 5 6 bazen 10 tame cok sukur ki bıraktım o haftama gelene kadar vıcdan azabı cekıyordum her içtiğimde artık geçte olsa yeter yapıcam bunu cocuga dedım inşallah doğunca bır sorun yaratmaz içtiğim gunler için cok pişmanım suan bırakalı 3 haftayı gectı cok zorlanıyorum cok canım ıstıyor ama elim gitmiyor 🌸inşallah sende bırakabılırsın hepımız sağ salim sorunsuz sekılde bebeklerımızı kucagımıza alalım😊😍
Nurr_22_22 geç olsun güç olmasın demişler çok şükür bira bilmiş sin sevindim
Sengul-9798 öyle bazen yaksam mi diyorum ama düşününce canım istediğinden değil alışkanlıktan bunu istediğimi farkediyorum bir de yanıma sigara içip gelenler aşırı ağır kokuyor en çok o itti beni
Nurr_22_22 evet içerken anlamiyor sun ama içmeyen insana çok kokuyor
Tubatgn sigara mi aşerdin 😂
Sengul-9798 Evet canım aşerme zaten lafın gelişi bir kelime canım çok içmek istiyor ama kendimi frenliyorum 😊
Tubatgn en iyisini yapıyor sun gerçi bünyeye göre de değişiklik gösteriyor sanırım benim kardeşim doğumuna kadar içti allaha şükür hiç bir şey olmadı 🙂
Sengul-9798 Benimde çevremde herkes içti bir sorun olmadı ama işte ya olursa..
Ya ben bırakamıyorum. Pişmanım ama hala içiyorum hemde günde 1 paket içiyorum. İçen çok var bişey olmuyor ama yine de pişmanım. Doktorum bari yarıya indir dedi azalttım sonra canım sıkıldıkça moralim bozulunca yine 1 paketi buluyor.
Bgmz içen çok var bı şey olmuyor die sizinkine Bir şey olmucak anlamına gelmiyor bende gebelikten önce içiyordum hamile olunca bıraktım yengem 9ay içti bebek küçücük Bir şey doğdu