Dün post açmıştım 37+1 sancılarım göründü diye bugün doğuma aldılar odaya geldik bebeğimde inleme vardı yoğun bakıma aldılar böyle bir durumla karşılaşan oldu mu
Hatice-Yahya ben yasadim 39 haftalikdi bebegim solun sorunu olmamasi gereken bi hafta ama dogar dogmaz cok hava gitmis ciğerine ondan 1 gece yeni dogan ünitesinde kalmisdi ertesi gunde oksijen siz rahat nefes aldigini gorunce sorun yok diye cikmistik hastaneden sorun da olmadi sonrasinda
Hatice-Yahya Ayy benim oğlum da inliyordu ama benim bebeğimin boğazına kesede ki suyu kaçırdılar sezaryen oldum bu arada sen de eğer sezaryen olduysan ondan olmuş olabilir. Doktorlar şundan, bundan demedi mi?
??
???
Hatice-Yahya yenidoğan bebeklerde en çok görülen durum merak etmeyin yatış mı verildi gözlem amaçlı mı alındı genelde akciğerindeki suyu tam atamama durumunda ortaya çıkar yada 37 hafta doğan bebeklerde genelde görülür en kısa zamanda bebegınızle kavuşmanız dileğiyle
Novamomy gözlem amaçlı
Çok teşekkür ederim ya böyle odada tek başıma kötü oluyorum
Hatice-Yahya hemşire olarak yazıyorum yanlış anlamayın 🙈biraz ısıtıp biraz oksijen verip en kısa zamanda ekstra bir durum olmazsa cekılmesi yada solunumu normalden fazla olmasa yanınıza verirler çok geçmiş olsun hayırlı olsun üzülmeyin her bebekte görülebilir şeyler
Novamomy içimi rahatlattınız çok teşekkür ediyorum
Kubbrra-87 inşallah bana da yarın yavrumu verirler
Hatice-Yahya insallah kavusursunuz hemen benim su degil sadece fazla hava gitmis doger dogmaz cigerlerine benimde sezeryandi
bebekveannesiii su yutmuş dediler evet ben de sezeryan oldum
bebekveannesiii sizin ne kadar kaldı bir sorun yaşamadınız demi 🥹
Hatice-Yahya korkulacak bişey yok inşallah hemencecik toparlanır yavrun
Hatice-Yahya çok şükür bir sorun yaşamadık 3 gün hastane de kaldık doktorlar sürekli gelip bakıyorlardı göğsü morarırsa tehlikeli demişlerdi çok şükür bişey olmadı oğlum şu an 7 aylık oldu