Kızlar 48 günlük bir oğlum var . Ağlamıyor ama gün içinde hiç uyumuyor toplasam 5-6 saat uyuyordur oda en fazla neden olabilir gazınıda çıkarıyor birde gazı olsa sürekli ağlamaz mı ne yapacağımı bilemiyorum
KayraVeAnnesi_06 gece uykularınız nasıl? Benim kızımda öyleydi gazi falan yoktu ama oda gündüzleri hiç yetmiyordu şükür gecede çok güzel uyuyodu. 😊
KayraVeAnnesi_06 bacım gün içinde uyumuyo ama gece uyuyorsa dua et maşallah benimki tam tersine koca gün gözünü açmaz gece olunca nöbet tutturuyor sorun yok artık sürekli uyumaz yavaş yavaş uyku düzeni değişir korkma
Gizem-eruzun
Geceleri genellikle 2 saatte bir kalkıyor . Ama bu aralar bazen 1 saate düştüğü de oluyor . Esniyor gözünden uyku akıyor ama uyumuyor . Kucağımda gözleri kapalı uyuyor diye yatağına koyuyorum hemen uyanıyor 🫤
KayraVeAnnesi_06 ya kucağa alıştı yada sizden ayrılmak istemediği için kucakta uyuyor belkide gece ve gündüzün farkına varmıştır 🤔🤔
KayraVeAnnesi_06 eğer emziriyosan sütun yetmiyoda olabilir ben öyleydim sutum yetmiyomus meğerse mamayla destek verdim gündüzleri de rahata erdik ikimizde ama aglamiyosa bi sorun yok bence 🤭🤭
KayraVeAnnesi_06 22 günlük kızım da gece uyumuyor hiç
dilinkopsunemi-bisus
Kucağımda duruyor ama ağlamadıkça hiç almıyorum alıştı mı bilmiyorum Küvezde yattı ordan mı alıştı onuda bilmiyorum Gece gündüz farkını anlamış olabilir akşamları lamba yakmadım hemşire öyle demişti
Tugcender
Canım valla ikiside zorluyor gündüz yemeğimi bile yiyemiyorum , durmadığı İçin Allah yardımcımız olsun
Canım zaten sütüm yetmiyor benimde öyle kilo almamış vermişti mama başladık bende neden böyle yapıyor anlamıyorum İnşallah düzene girer
KayraVeAnnesi_06 küvezde olunca kucağa alışıyor benim bebeğim de öyle derin uykuya geçemiyor bazen kucak istiyor
KayraVeAnnesi_06 gündüz ev işi kişisel bakım derken uyunmuyo gece de oğlan uyutmuyor yıkılmama çok az kaldı 😂
ArenAden63
Gece daha iyi düzenli uyuyor uyanıyor , küvezde 2 saatte bir beslemişler alışmış telefon kurmuyorum hiç kendi uyanıyor ama iki gündür gece gündüz düzeni bozuldu O yüzden bende tedirgin oluyorum birşeyi mi var diye
İşte bu şekilde yaşayarak tecrübe ediyorum sanırım ilk bebeğim endişeleniyorum en ufak birşeyde Teşekkür ederim bütün bilgiler için , rabbim hepimizin yardımcısı olsun
KayraVeAnnesi_06 aynı durumdayız merak etme sakin kalarak panik yapmadan öğrenme çabasındayım bende 🥰🥰
Valla o kadar doğru ki insan kendini toparlayamıyor . Allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin 🌸
KayraVeAnnesi_06 amin canım amin 🥰