Arkadaşlar merhaba ben dün 12+4 te serklaj oldum. Siz kaçıncı haftada oldunuz hangi haftaya geldiniz?
Cigdemevsen 23.haftada oldum 38+2 de doğum yaptım
Cigdemevsen Merhaba bende 22+0 da Acil seklaj oldum şimdi 25+6 çok şükür 🤲🏻
Cigdemevsen 12+5 te oldum bende
Cigdemevsen önlem amaçlı 13 haftamda oldum çok şükür 33 haftalık olduk ama rahim ağzı kisalmamiz başladı 2 hafta daha dayanır İnsAllah bebeğim
Cigdemevsen 12 haftada oldum 37 haftaligim 38 de sezaryan🥰😍😋😘😇☺️🤲
Cigdemevsen ben 25. Haftada olmuştum, 36. Haftada dikiş alınıp 39. Haftada doğum oldu
Cigdemevsen 12 de oldum 36 dayız dikiş alıncak bu hafta artk
Cigdemevsen merhabalar gecmis olsun nasil oldunuz uyutullarmi tamamen sizi? Bende olucam yakin da belimden igne yaparak alt tarafi uyusturup yapcaklar uykularim kaciyor simdiden
Cigdemevsen kac mm di rahim agzınız
Bernnnaaaa merhaba hiç zorlandiginizda kanli akinti yasadinizmi
Emine52_34 sizde açılma var mıymış?
Mavilimonn hayır kanama yaşamadım ama 36.haftada sancılarım başladı 90a kadar çıktı 1 gece hastanede kaldım ciğer geliştirici iğne serumlar adalat ve progestan verildi sabaha karşı sancılar durdu. 37+6 ya kadar adalat ve progestanı kullandım. Zaten progestanı 23.haftadan beri kullanmama rağmen sancı çıkmıştı
20+4 de Detaylı ultrasonda fark edildi . 11mmken Serklaj oldum . Şuan 25+5im Tuvalet harici kalkmıyorum ve sadece hastaneye gidiyorum haftada bir . Yatmak çok ama çok zor geliyor ama zaman geçmiş bir şekilde. Adeta depresyona girdim.
Serklajligebelik sizin ne güzel farkedilmiş benim önceki gebeliğimde 20 haftalıktan düşük oldu bu seferde 12 haftalıkken dikiş atıldı.
Cigdemevsen çok şükür 🙏🏻 Detaylı ultrasonda çoktı , öncesinde zaten rahim ağzım yumuşadığı için sümüksü parçalar geldi . Oradan anlaşıldı .Kaybınız için üzüldüm.😥
Dost12 korkulacak bir işlem değil bence. Benim doktorum tamamen uyutacağını söyledi
Dost12 az bir anestezi vericem dedi benim doktorum öyle yaptı komple uyuttular korku varsa bence sizde doktorunuza söyleyin
Feyzaclk onu söylemedi ama dikiş atmasak olmazmış dedi