Elif3535 Kızlar merhaba 8 hafta 6 günlük hamileyim Salı günü 2.kontrolüme gidicem fakat aşırı mide bulantılarım olurdu 3 gündür hiç belirti hissetmiyorum ve bebeğimin sağlığından endişe duyuyorum benim gibi bu hislere kapılanlar neler yaşadılar merak ediyorum yardım rica ediyorum
ikizlerimveannesi Elif3535 korkma canım ben de 10 haftalıkken ağlayarak gitmiştim doktoruma bugün hiç kusmadım göğüslerim ağrımıyor diye 😄 ama çok şükür her şey yolundaydı zaten Allah korusun kötü bir şey olsa belirtileri bunlar olmaz farklı şeyler olur demişti
Hamilelik10 Elif3535 canım benimde o haftalarda ara ara oluyodu, 2-3 hafta hiçbişe olmadı sonra 1-2 kez daha yokladı bidaha da kalmadı. Hafif geçiriyorsun demekki sende 💕💕
Zelhazmc Elif3535 aynısının cevabını arıyodum benimde 2 gündür aniden kesildi bulantım 8-+3 üm korkmaya başlamıştım
Elif3535 ikizlerimveannesi çok teşekkürler gerçekten içimi rahatlattınız ben hep bir belirti versin istiyorum :)
UcanHamile Benimde arada bağlantının kesildiği olurdu neden kesildi diye kendi kendimi yer bitirirdim. Doktoruma söyledim hareketini hissedince rahatlarsın bu korkular hep olacak demişti
Elif3535 Devaa valla canım Doğumla ilgili bişey demedi bakalım Salı günü gidince belki söyler paylaşırım seninle de ama sanki Mayıs sonu Haziran başı gibi benim hesaplamalarıma göre
Elif3535 Zelhazmc inşallah bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza alalım güzel şeyler düşünelim güzel enerjiler bebişlerimizede geçsin
Devaa Elif3535 benim ki de aynı Haziran 3 hesaplamada doktora sorcam bende. Öğrenince haber ver merak ettim benim kontrol e 3 hafta var
SuAte Merhaba ben de 8+3 sanırım herkeste aynı oluyo bende de dünden beri çok hafif oluyo normalde yerimde duramıyodum