Ben badem yağı kullanıyorum doğal olsun istedim. İçerikli krem kullanmak istemedim sizler hangi doğal yağları kullanıp memnun kaldınız acaba? Başka neler kullanabilirim doktorumada sormadım henüz ama doğal yağlar zararlı değildir herhalde??☺️
serpil1baby daha hiçbirsey kullanmadım desem 31 haftalık olduk daha birşey yok bekleyip görcez 😅
serpil1baby ben de badem yağı kullanıyorum bir tanıdığım önermişti. Arka kısma da sürüyorum hatta. 32+5 im şu an çatlak falan görülmüyor bakalım ekstra bir şey kullanmıyorum kullansam mi diye düşünüyorum
serpil1baby badem yağı hindistan cevzi yağı bu kadar şimdlik ama dediklerine göre vazelinde iyimiş
serpil1baby bebişime aldığım bebek yağını kullanıyorum 🤣
serpil1baby kantaron yaği bebek yagi ve bio oil donusumlü hangisi elime gelirse suruyorum. Ilk gebeligimde lierac ve bio oil beraber kullandim hic catlagim olmadi. Bu sefer pahali geldi lierac almak istemedim.umarim çatlamam 😂
serpil1baby Kayınvalidem bana kakao yağı aldı verdi en iyisi bu dedi göğüs ucuna da sür dedi çok güzel iyileştiriyor çatlak yapmaz dedi oda kullanmış etrafında kullananlar varmış hiç çatlak yada göğsün de yara olmamış bende kullanmaya başladım doğuma kadar devam
serpil1baby bio oil hic catlamadim
serpil1baby Dalin Bebek yağı kullanıyorum bakalım çatlayacakmıyım 🙈😁
serpil1baby bende almıştım ama badem yağı tüylerden yapıyor diyorlar 🥲 kakao yağı ve bebe yağı kullanıyorum bazende vazelin baby kullanıyorum dönüşümlü 😊
Badem yağı güzel nemlendirebilir ama tuylenme yapıyor bilginiz olsun ☺
beyzariibyk 😲 evet çok güzel nemlendiriyor inşallah çok yapmaz. Güzel bir yağ👌🏻😊
hayalperest2310 bir sabah birden çatlayanlar duydum son aylara giriyorsunuz aman dikkat edin sürün yinede bişeyler🙏🏻 çatlaklar geçmiyor malesef 😪
hayalperest2310 😅😅😅 sende bendensin bende 57 kiloyla hamile kaldım 88 kiloyum bir tane çizik dahi yok olmaz da inşallah 😅🙏🏻
hayalperest2310 ben de aynıyım 30.Haftadayız çatlak vs olmadı kullanmadım hiçbir şey inşallah daha da olmaz 😬😅
anne_88 badem yağından çok memnunlar aynen. En sağlıklısı insallah çatlamayız🙏🏻☺️☺️ ekstra basenlerime bile kullanıyorum ne olur ne olmaz😄☺️
serpil1baby aynn duydum da çok her markayı kullanıp etkisini görmeyenleri de görünce açıkçası kullanmak istemedim 🤔
Ben dermatologdan dinledim balmoil tıbbi yağ banyosu lierac krem ve madecasol krem . Kendi de aynısını kullanmıs en iyi catlak tedavisinin bu üçlü oldugunu söyledi bende aldım bakalım . Almadan da badem yağı sürdüm 4aya kadar
Nurranne evet en meşhur kremler bende duydum badem yağından başkaya gitmedi gene elim en saf doğalı olduğu için👌🏻 ekstra araştırcam başka ne doğal yağlar kullanabilirim diye☺️
serpil1baby inşallah çok amin. Vücut yapısı ile alakalı imiş kimisi ne kullanırsa kullansın çatlak oluyormuş kimisinde olmuyormuş. Ben de basenlerime sürüyorum oralar da catlayabiliyormus
hayalperest2310 doğal akışına bırakmayalım yinede sürelim çatlarsada sürmedik demeyiz😄
serpil1baby öyle yapayım bari içime kuşku düştü belki ben çatlamayacağım 😂😂😂
Ben Hindistan cevizi yağıyla zeytinyağını karıştırıp kullanmaya başladım
hayalperest2310 inşallah inşallah sıfır catlakla geçiririz amiin🤲🏻😄
_aysenur8mikail__ oda doğal en iyisi 😉👌🏻
serpil1baby çokça amin 🙏
Kucukpanda90 liarac pahalı gerçekten ama onuda kullanıp çatlayan olmuş bence sizin vücut yapısı catlamiyorda olabilir şanslısıınn☺️ sen eline ne geçerse onu sür yeterli bence