essyagiz Cansueliz 36. Haftamda çok ağırlaşmıştım ama 37 de şimdi tüm şikayetlerim geçti🙈 Kızım kanala yerleşti, doktor Kasım ı görmeyebilir demişti ama doğmaya niyeti yok sanırım☺️
Minnakkkk Cansueliz bıan önce doğsun dıye dua edıyorum cok sıkıldım cok bunaldım hamılelıkten 😀 11 kılo aldım cok ağırlaşmadım herseyımı yapıyrm ama çabuk yoruluyorum zaman geçmek bilmiyor. Eli kulagında beklemedeyız 38 sen selamlar 🙈
Betul3425 Cansueliz 37+5 olduk kızım kanala yerleşti kasık ağrım bel ağrım ve alttan baskım çok oluyo. Açılmam var zaten bakalım ne zamn teşrif edicek kızım 🤷🏻♀️
Aysehatun Cansueliz son 9 gün 🙈💗 sabırsızlıkla bekliyoruz kızımı hem mutluluk sona yaklaştık hem nasıl olucak ilk doğum endişe bu aralar biraz karışığım
Papatyali 35+4üz geçmiyo günler 🤢 31 gün kaldı ama 31 yol gibi geliyo bana 🤭 İyice ağırlaştık uyumak nefes almak gittikçe zorlaşıyor 🤤
Betul3425 Serii baş aşağı pozisyon aldıktan sonra biraz daha aşağı inmesi doğum pozisyonunu almış olması demek. Sen kaç haftalıksın canm ?
Gizem41 Cansueliz son 24 gün ama bana gün geçmiyor sanki 😕 Doğum şeklimiz bu hafta belli olacak 😊🤰🏼👼🏻
ebrarecem Geceden beri karnım sertleşiyor alt tarafmda baskı hissediyorum normal mi bunlar sancım suyum bel ağrım yok 🤷🏻♀️
Cansueliz ebrarecem su gelicek diye birsey yok 3 çeşit doğumu anlarsın 1.nişanın gelmesi.2 su gelmesi 3 aynı dakika Aralık’la da adet sancısı gibi belde başlayıp kasıkta biten agrılar
Zeynozeyyo Cansueliz zaman geçmiyordu 😒 sırt agrım dan uyıyamıom sabaha kadr ayaktayım ellerim ayaklarm şişti onlarda takmıom artık ama bebek hareketleride yavasladıgı için endişeler cok sizde de oyle mi
Bsk2101 Son 14 ama tık yok. Sadece çatı ağrım ve arada işte yalancı sancı ve kasılmalar. Onun haricinde hiç doğuracakmışım gibi hissetmiyorum 🙄 keşke bu hafta geliverse kavuşsak artık diyorum herkes içine doğan bi tarih söylüyor benim içime doğan hiçbir şey yok ya orda kalacakmış gibi sanki 😂😂