Kızlar, ameliyata alınırken hemşirelere verdiğimiz çantada ne olmalı bebek için? Bir set olarak üst koydum ve zıbın, 2 bez 1 battaniye, eldiven çorap. Tabi ekstra koyduklarım diğer çantamda
Canankyaisk yeterli başka bireye gerek yok canım
Canankyaisk bir ben mi hicbirsey vermedim bebeğe kendi hediyeleri olan kıyafetleri giydirdiler beni de odada giydirdi hemsireler
Canankyaisk hemşire benden 1 bez+ 1 penye battaniye+ alt üst takım ya da tulum+yarım kol zıbın+çorap+şapka+eldiven istemişti sadece bunları kullandılar
uraz_ve_annesi- Teşekkürler canım🌸
momyy__ Ya öyle mi? bilmiyorum ki benim çevremdekiler hep kendi seçtiklerini veriyor, özel veya devlet farkı oluyor mu ki acaba
Canankyaisk olabilir ben özelde yaptım belki devlette vermek gerekir
momyy__ Bende özel de olacağım Allah izin verirse, yinede ben işimi garantiye alayım kullanılmasa bile ☺️
momyy__ bende özelde yaptım hediye kıyafet verdiler ama temizliğinden emin olamadığım için giydirilmesini istemedim kendi yıkayıp ütülediklerimi giydirmelerini istedim 😊
Canankyaisk tabiki canım yanında götür isterler se veririsin ben ayrı iki takım da yanımda goturmuştum bebek için
uraz_ve_annesi- doğru canım haklısın ozmn hiç düşünmedim bunu şimdi hamileyim bu dogumumda giydirtmem bende