Kızlar alışveriş yaptığınız bir sayfa var mı uygun fiyatlı kaliteli
Tubag1
Secmecemakrome instgram ve dolap uygulaması fiyatları piyasaya göre makul ve ödemeyi ürün bitince yapıyorsunuz Çok ilgili ve ürünler güzel geliyor tavsiye ederim
Tubag1 ben kapı süsünü leylek craft, yastığı punch__artt sayfasından yaptırdım
Bu ikisini birde 5 tane buzdolabı magneti hediye yaptı. 280 TL yaptırdım
Tubag1 Yastık ; instagramdan @selmasennakis sayfasından yaptırdım 180₺ kargo parası 50₺ di Kapı süsünü de yine instagramdan annebebek_susleme sayfasından 260₺ ye yaptırdım
Tubag1 instagram da bebeklerinatolyesi diye bir sayfa var yastığı sepeti ve kapı süsünü 400 yaptırdım çok da kaliteli bi bakabilirsiniz ☺️
Tubag1 arkadaşımın sayfası duygunun_minik_dukkani tavsiye ederim ❤️
Tubag1 nil_cee düye instagram sayfasından yaptrdım çok güzel aşırı pahalı da değil bakın isterseniz
İnstagramda baykuscraft sayfasına yaptırdım bakabilirsiniz siz de
Tr2603 güzel mı peki fiyat nedir
Sila66 sayfaya bakarsanız modelleri görürsünüz henüz elime ulaşmadı ama paylaşımları çok güzel. Takı yastığı 300₺ kapı süsü de 300₺
Tr2603 sağolun 💎
Kubrabsyg45 nerden yaptırdınız acaba bende istiyorum ?☺️
umutkaplidunyam gardropstan sipariş verdim bir bayan vardı m ürünü teslim aldıktan sonra ödeme yaptım. Numarasını da verdi zaten 🌝 sürekli an an attı yaptıkça fotolarını çok memnun kaldım
Kubrabsyg45 anladımm güle güle kullanın cok zarif☺️☺️
Kubrabsyg45 instagram da yok mu sayfası
umutkaplidunyam miraymirzaaekin di canım gardropstan bakarsın istersen 🌸
Ela344 yeni mi yaptırdın ? Sadece kapı süsüne 320 dedi bana
Selamlar, yastık hastane çıkışının içerisindeydi mesababyden yaptırdım , kapı süsü gülsahnatölyesinden çok memnun kaldım.. güncel fiyat için görüşebilirsiniz 🙏🏼
Tusami bilgim yok ben gardropstan bulup wp üzerinden iletişime geçtim
Kubrabsyg45 gardorpsta kullanıcı adı nedir