KayraVeAnnesi_06 Tubag1 Secmecemakrome instgram ve dolap uygulaması fiyatları piyasaya göre makul ve ödemeyi ürün bitince yapıyorsunuz Çok ilgili ve ürünler güzel geliyor tavsiye ederim
Bebisinizz Tubag1 Yastık ; instagramdan @selmasennakis sayfasından yaptırdım 180₺ kargo parası 50₺ di Kapı süsünü de yine instagramdan annebebek_susleme sayfasından 260₺ ye yaptırdım
Tr2603 Sila66 sayfaya bakarsanız modelleri görürsünüz henüz elime ulaşmadı ama paylaşımları çok güzel. Takı yastığı 300₺ kapı süsü de 300₺
Kubrabsyg45 umutkaplidunyam gardropstan sipariş verdim bir bayan vardı m ürünü teslim aldıktan sonra ödeme yaptım. Numarasını da verdi zaten 🌝 sürekli an an attı yaptıkça fotolarını çok memnun kaldım
Ela344 Tubag1 instagram da bebeklerinatolyesi diye bir sayfa var yastığı sepeti ve kapı süsünü 400 yaptırdım çok da kaliteli bi bakabilirsiniz ☺️
aleynaokutann Selamlar, yastık hastane çıkışının içerisindeydi mesababyden yaptırdım , kapı süsü gülsahnatölyesinden çok memnun kaldım.. güncel fiyat için görüşebilirsiniz 🙏🏼