Bende ağrı sancı ve batma var ve hiç uyuyamıyorum. Dönemiyorum. Normal mi bu haftalarda
Selinoloji normal canım bende öyleyim son zamanlar maalesef böyle geciyor sanırım.
Selinoloji igne batmalarim cok oluyor benimde vajinamda hissediyorum, idrar tahlilide oldum temiz cikti 33 haftalik şu an..
Aynen benimde öyle.. Hatta bazen Bi kramp giriyor aşağı tarafa yerimden kalkamıyorum sanki çıkacak gibi bebeğim😃 doktorum normal olduğunu yavaş yavaş doğuma hazırlandığını söylüyor
Merhabalar benimde alt kasıklarım ağrıyor hatta bugün bir markete gidip geldim eve geldiğimde kasık ağrım dan ağladım resmen göbek deliği hizasında alt taraf böyle ağrıyan var mı ağlatacak derecede
33 haftalıgız iki gündür birden bire suyum gelmeye başladı benimde doğumu durdurmaya calısıyoruz tavsiyem gezmeyin yatın eğilmeyin ben cok sağlıklı besleniyordum ama bu hale geldim
Ben de 34+1 deyim göbeğim çok sertleşiyor ve göbeğimin alt kısmında ağrılarım oluyor patlayacak gibiyim
Ay bende 32+6 aynıyım kasığıma bıçak saplanıyo gibi çok zorlanıyorum zombi gibiyim 4-5 te yatıp 10-11 gibi kalkıyorum bazen hic uyumadığım günler oluyo
34’ün sonundayım aynılarını bende yaşıyorum🤦🏻♀️ 33’de ilk nst çekildi sancı vs çıkmadı.