Belimde kasığımda 1 saattir agri girip gidiyor cok siddetli degil ama boyle adet olacakmisimda olamiyormusum gibi hafif bir de baş ağrimda var 38+ 3 haftalık hamileyim dogummu başlıyor acaba ?
Ftmtkli06 dogumunuz başladı mı bilmiyorum ama yalancı sancı da olabilir. Sancilariniz gecmezse baş ağrınız da çok kuvvetli ise hastaneye bir gidin isterseniz.
Ftmtkli06 benimde 1haftadir öyle 38+4gunluk hamileyim
Ftmtkli06 bende şuan aynı durumdayım ama benim 36+5 resmen adet ağrısı yaşıyorum
?
anne_88 henüz başlamadı aşırı gerginim şuan korku heyecan agri birbirine karıştı hastaneye gidip gitmemek konusunda da kararsızım:(
Kanarya_4921 hastaneye gittnizmi acaba bunun için?
CansuCansu4 hastaneye gittinizmi acaba ? Gelip gidiyor mu agri
Ftmtkli06 stres yapmayın bebisiniz zamanında gelir inşallah. Doğum haftası yaklaşmış zaten. Siz gidin hastaneye içiniz rahatlar en azından stresiniz gider. Gerilmeyin belki stresten de sanciniz artiyordur 🌸 Buradan da haberdar edin bizi eve gelince
Ftmtkli06 evet gittim iki gün önce doktor doğum yakın olduğu için vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi
Ftmtkli06 gitmedim evet ağrı gidip geliyor ılık bir duş aldım şuan da yok tekrar ederse gitmeyi düşünüyorum
Kanarya_4921 anladım cnm nts sancı felan çıktımı?
Ftmtkli06 evet birazcık çıktı ama doğum olacak kadar deil tabiki
Kanarya_4921 çok kararsız kaldım bende gitsemmi gitmesemmi açılma konturolu hiç olmadım şimdi yaparlarmi acaba
Ftmtkli06 bende olmadım ama giderseniz sancım var derseniz yaparlar
anne_88 bir gidiyim bakalım nediyecekler haber veririm
CansuCansu4 duş aldım ama geçmedi
Ftmtkli06 tamam canım bekliyorum haberini