İkili tarama testinde riskli dedi, burun ve ense kalınlığı iyi ama teste riskli çıktı , amniyosentez veya DNA analizi yaptırmamı önerdi böyle olan varmı psikolojimiz bozuldu ☹️
Aysenur-33 bizimdi riskli çoktı Detaylı ultrasona girdik çok şükür hiç bir bulgu yok dedi prof a gitmiştik ense kalınlığı zaten 1.3 çıktı burun kemiğinde var
Aysenur-33 bana ikili tarama yapmadı zamanın geçmis dedi ama 14.haftaya kadar her gittigimde ensesi normal dendi 13+5 de gittim tarama icin anca randevu buldım yapmadı ama bi bakcam dedi işte ensesinde sıvı görüyorum, kalınlasma var 4 cm vs korkuttu sıvı alıcaz dedii hasta olabişir dedi aldırırsın dedi neler neler dedi aptal.. ama o sıvı işlemi öyle kolau bisey değilll ve o işleme gelene kadar arada bi kac islem daha var resmen insanları kullanıyorlar.. simdi 1 ay sonra ayrıntılıya giricem girene kadar gitmeyi düşünmüyorum moralim bozuldu inşallah sağlıklıdır ve düzelir 😔
Ummu1234 Abla benim de ense kalınlığı ve burnu iyi dendi 0,98 di ensesi ama korktum yada korkuttu, 6.700 tl ye kan gönderdik DNA analizine
Aysenur-33 güzel çıkar sonucun merak etme onlar sadece analiz
Ummu1234 çok teşekkürler
Aysenur-33 nasıl geldi fetal dna sonucu
Gulsahcetnnn ne oldu sonuç canım