18 ocakta planlı bir sezeryan ile bebeğime kavuştum aslında en başından beri normal doğum düşünüyorduk doktorum ile birlikte ve kendimi normal doğuma empoze etmiştim ancak 37. Haftada domuz gribi olduğumu öğrendikten sonra cok ağır bir gribal enfeksiyon geçirdim 2 gece hastanede yattım 2 hafta boyunca hastalık geçmedi ve cigerlerime inmişti doktorumda bu şekilde bu cigerle normal doğum olmucağını söyleyince sezeryana karar kıldık 39+1 de epidural sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım benim doktorum spinal yapmadığını en başında belirtmişti 18 ocak çarşamba günü öğlen 12 de hastaneye yatışım yapıldı sonra ameliyat haneye geçtik belden ilk iğne vuruldu sinek ısırığı gibi sonrasında epidural takıldı belime inanın damar yolu acılması daha cok can yakıyor sonrasında 15 dakika uyuşukluğun tamamlanması beklendi uyuştuktan sonra sonda takıldı ben biraz heycan yaptım tansiyonum düşmüş dil altına hap verildi ve sakinleştirici yapıldı sonrasında kuş gibi oldum zaten bebeğimin kucağıma verilmesi 5 dakika falan sürdü temas ettik o an herşeyi unutuyorsunuz nerde olduğunuz nasıl olduğunuz umrunuzda olmuyor hemen bitsinde bebeğime kavuşayım derdine düşüyorsunuz bebeğimi gördüm kokladım sonrasında onu götürdüler bende yarım saat sonra odaya indim korktuğum gibi olmadı odaya indikten 2 saat sonra ayaklandım yürüdüm suan 4 günlük olduk ve her işimi kendim yapabilcek durumdayım normal yada sezeryan hiç önemli değil yeterki bebeğiniz sağlıklı olsun siz sağlıklı olun ben karanıma kavuştum allah isteyen herkese nasip etsin