Kizlar merhaba ben doğum sonrası geçen ay adet oldum ama bu ay adetim gecikti adetime 2 gün kala idrar tahlili yaptım negatifti ama halen adet olmadım adetim gecikti acaba sizinde adet düzensizliğiniz oldu mu hamile olabilir miyim bilmiyorum
Yildizparlak bu durumu yasiyan yok mu
Yildizparlak emziriyo musunuz sger emziriyorsanız adet olmama veya düzensiz olma normal zaten gebelik testi yapmışsınız negatif çıkmış eğer korunuyosaniz korkmayın emzirmeden kaynaklı oluyor aynı şikayetten geçen ay Dr gittm şuan 4 aydır doğum yapmışım hiç regl olmadım korunuyoruz ama insan illa ki acaba diyo daha regl olmadan falan kalınır mı diye kafama bile takmistim ama bişe yok Siz zaten olmuşsunuz şuan gecikmiş testler de negatif emzirme kaynaklıdır korkmayın eğer emzirme varsa tabi yoksa da zaten vücut dogum.sonrasi belli düzene gelene kadar da düzensizlik oluyor
Yildizparlak dogum sonrası düzensizlik normal korunmayı kesmeyin yeterli
Korunmayı kesmeyin. Doğumdan sonra 1 yıla kadar adet olmama veya adet düzensizliği normaldir ama atıyorum geri çekilmeye falan korunuyorsanız hamile kalma ihtimalin çok yüksek ihmal etme emzirirken içebileceğin ilaçta var riske atmak istemiyorsan.