babygst Eşimde ileri hareket 14 sperm sayısı 80 milyon morfoloji 1 ben de bi sorun yok tüp bebekte embriyolar oluştu 2 tane 1. Kalitede 5.gün embriyosu bu aşamada bende bi kaygı var burdan okuyorum tutmayanları sizce bizim sorunumuzda tutma olasılığı nedir
Hnd3535 babygst yani ilk denemede tutmama yada tutma doktorların sayfalarında cok görüyorum neye bağlı açıkcası benm hiç bilgim yok. Hep pozitif düşünerek bu transfere başlamak gerekiyor fakat bizler hep kötüyü düşündüğümüz için Benimde ilk deneme idrarda pozitif gördüm ama kanda henüz vermedik korkularım var. Hiç bişeyin garantisi yok ne yazıkkı neye inanıncaz güvenicez bilemiyorum
Alparslanim29 babygst bizde ayni sorundan tupbebek yaptirdik suan 3.denemede hamilym coksukur 7haftalik dr.bana kan pihtilasmam oldugunu buldu ve igneye basladi nasip bu isler umarim ilkdenemende tutar transferden sonra avakoda kabak cekirdegi havuc tutunmaya yardimci oluyor ben hergun yedim sende dene istersen sormak istedigin bisey varsa sorabilirsin
babygst Alparslanim29 kaç yumurtan oluştu Canm bu son denemede kaçıncı gün embriyosu Allah sağlıkla ilerletsin inşallah