Hanımlar bugün 29+1im dün scil bir şekilde hastane yatışı kararı verildi gebelik şekeri yüzünden :( dua edin ya
Melisaceyy bende yattım canım 5 gün bi 18 gün bi 3 gün bi imza atıp çıktım kendi istegimle şimdi pazartesi tekrar gidecem şekerim 200 lerde geziyor 🙄
Melisaceyy çok mu çıktı şekerin tabi ki dua ederiz canını sıkma strese de girme
SenanurMasal evet 218 ve 208 gördüm bende açlık hep 100-120 falan ara sıra 90-80 gördüm 🥲 sizin süreç nasıl ilerledi bana insülin yapıyorlar 6 ünite
Aysee6346 evet dengesiz çıkıyor ya 😔
Melisaceyy valla benimde 6 ünite başladılar sabah 6 öğle 6 akşam 6 gece 8 ünite dusmeyince 8 10 12 14 16 18 20 derkn yukselttiler simdi sabah 20 öğlen 20 akşam 16 gece 22 ünite vuruluyorum
Melisaceyy Rabbim yardımcın olsun canım tez zamanda bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın 🥰
SenanurMasal yok artık ya ee sonuç ne ? Özel mi devlet mi yattığın hastane
Melisaceyy devlet canım mecbur yukselttiler yoksa bebeğime ve bana zarardi 140 altı olması gerekirken insüline ragmen 200 190 180 lerdeydi MECBUR yükseltmek zorunda kaldılar pazartesi gidecem doğum yaparım büyük ihtimalle bu hafta
SenanurMasal ay hadi tek bir avazda kurtarsın Rabbim meryem ana otu deneyecek misin