piiremsesinannesiii Zhrzynp Özgül termal fiyatlar biraz yüksek gelebilir ama bi araştır canım çok memnun kalırsınız
Babytwo2 Zhrzynp NG kesinlikle .. afyonda birçok otele gittim ikbali hiç tavsiye etmem en güzeli NG idi
Ahsenpolat Zhrzynp budan otel var, biz rastgele bulmuştuk ama çok beğendik. Termal tatil için tercih edeceğimiz ilk yer bundan sonra.
balkizinbebegii Zhrzynp gazlıgölde villa apart tutmuştuk otelden daha ucuza geldi ve kendi banyosu her şeyi vardı mis gibiydi bakabilirsiniz oraya
piiremsesinannesiii Zhrzynp hamileliğim bitsin ölüyorum bende gitmek için anneme diyorum bi gün sen bak ben gideyim kocişimle diye ama hayal daha tatbiki benimki 🥹😂
Babyy07 piiremsesinannesiii bende aynı doğumdan sonraki hayalim😂 sıcak su ve rahatlama isteği baya ihtiyacim var bebisimi ve annemide goturmeyi dusunuyorum 😂👌
piiremsesinannesiii Zhrzynp evet termal su sıcak su canım yani bide gittimi bi illa savuna falan istiyorsun vs vs ki hiçbir risk olmasa ıslak zemin Allah korusun düşüp şaşarsın yani her şekilde riskler var
Zhrzynp piiremsesinannesiii yani bende fazla girmem çoçuklar için giderim diyordum ama şimdi Bi korktum açıkcası
piiremsesinannesiii Zhrzynp ha sende hamilesin ben değilsin sandım kız boşver bişeyi olmadan gözle demiş eskiler sonra nasip olur o zaman gidersiniz bence 🙃
Serifenuryilmaz Zhrzynp canım ben gittiğim için tavsiye ediyorum aforia bence güzel ve temiz bir yerdi
Serifenuryilmaz Zhrzynp bide hamileysen eğer girme ağır gelir su çünkü bende gittim hamileliğimde eşim girdi ben hiç girmedim sadece ayağımı soktum