Aysegul123Defne Ben çok seviyorum karnımı severken ipek kızım ipek böcügüm diyorum 2 3 gündür bu isme taktım saniirm artık bu olucak tanıdığıniz ipek isminde kiisler varmı nasillar bide isim olarak nasıl sizce 🥰❣️
Hallerimvarbenim Aysegul123Defne üniversiten arkadaşım var İpek başarılı hırslı birde aşırı güzel su gibi bir kız cool baya
Minisanne12 Aysegul123Defne ipek adini bildiğim kişiler normalde çok güzel oluyorlar saygılı ve başarılı gördüğüm kişiler 🌸
Aysegul123Defne Vera09 ipek kızım narin kızım hassas kızım saya saya bitiremedim bu isme çok alıştık galiba teşekkür ederim 🥰❣️
Cubukmakarna Cnm kızımmm:) çok akıllı ama çok da hareketli:) uslu değil ama kafa zehir😅yeni 2,5 yaşında olacak. Aşırı güleryüzlü ama başka büyük bir tanıdığım var o öyle değil kişiden kişiye değişir:)
Aysegul123Defne Cubukmakarna yani ama isminde karekteristik özelliği bişiler vardır inşallah senin kız gibi kafa zehir olur 🥰 teşekkür ederim 🙏
Aysegul123Defne mysweetbabyy inşallah canım Allah’ım hayırlı evlatlar olmalarını nasip eylesin inşallah 🙏
esradgn123 Aysegul123Defne Kızım üç aylık adı İpek 🌸 Sakin uyumlu bir bebiş uykusu gelince biraz huysuzlanır onun haricinde ağlamaz ☺️ En sevdiği şey etrafı insanları incelemek 😃 Keyfi yerinde olunca çok güler yüzlüdür
Aysegul123Defne esradgn123 ay maşallah 🙏 İpek kızlarımızla inşallah dolu dolu mutlu senelerimiz olur 🥹
Papatya111 Benimde kızım olacak 27+3 haftalığız, bizde ipek kızım ipek böceğim diye seviyoruz çok güzel naif bir isim bence🦋🦋😍
Aysegul123Defne ipek002 karekteristik özellik olarak nasıl birisiniz insanlarla iletişim konusunda nasılsınız bide sanslimisiniz merak ettim 🥰
Ferida Meraba kizlar benim bebeğim 4aylik hamileyim görünemedi cinsiyyeti çok merak ediyorum turşu filan çekiyor canm karnmda çok büymedi sizce erkekmi kizmmi?
Aysegul123Defne Ferida turşu ekşi tatlı acı falan filan cinsiyet için belirleyici birşey değil canım ben limon yiyordum 4 aylıkken turşu falan yiyemiyodum sirke kokuyodu sarımsak kokuyodu karın büyüklüğüde aynı şekilde belirleyici değil senin iç karnın geniştir bebek orda buyuyodur karnın çıkmıyodur benim iç karnım küçüktür bebek dışarda büyür karnım büyük görünür ama senin bebek daha iyi gelisiyodur benimkinden bilemeyiz yani 🥰 ama kız hissettim seninkini hayırlısı olsun