Merhaba bitmeyen akıntım yüzünden suyum geldiğini anlamazsam diye çok korkuyorum bazen akıntı sıvı geliyor ya su geldiyse diye sürekli şüpheye düşüyorum. Tam olarak nasıl oluyor su gelmesi?
HappyMom1234 benim 21 haftalıkken aniden suyum geldi o gün doktora gitmiştim baya kötüydüm enfeksiyon var dedi serum verdi serumdan sonra eve geldim bardaktan boşalır gibi su geldi
HappyMom1234 Eczanelerde tursunol kağıdı satılıyor canım arada bir ondan koy çamaşırına gazlı beze sarıp rengi değişmiyorsa asitiktir yani idrar yada akıntı. Ama rengi mavi oluyorsa amniyon sıvısıdır
HappyMom1234 Suyunun gelmesi için biraz sancının olması ve sancı ile birlikte küçük bir kanama meydana geliyor ve kontrol edemediğin şekilde nerede ise 3-4 bardak ılık su geliyor (tahmini) bu benim kendi tecrübem
HappyMom1234 canım bende 33 haftalığım sürekli benim de akıntım geliyor hele de hareket ettikçe doktorum normal dedi su geldiğinde durmadan akar kesilmezmis galiba
??¿
Burcu7260 çok üzüldüm, sonra ne oldu peki :(
Hallerimvarbenim çok teşekkür ederimmm
HappyMom1234 bebeğimi kaybettim 😞
melteW teşekkür ederim
Burcu7260 çok çok üzüldüm allah yardımcınız olsun inşallah bir daha nasip ederr 😞❤️
HappyMom1234 amin Allah razı olsun