Merhaba kızlar Çerkezköy devlet Hastanesi’nde doğum yapmayı düşünüyorum. Aranizda orda doğum yapan var mı hangi doktora gidiyorsunuz ve doğuma doktor giriyor mu
merdem96 ben bugün Çerkezköy Özlem hanıma gittim. 3 lu test yaptırmak için . Randavum haftaya salı ifi o zamana gün geçiyordu bende instegramdan yazdım kendisine ve dönüş sağladı sen gel yaparım dedi . Bugün gittim çok hoş karşıladı sıra da verdi. Çok da beklemedim. Gerekli olanları dedi çok fazla bilgi vermiyor kendisi bakıyor sadece. Ekranı da bana çevirmedi göremedim. Ultrason kağıdı da vermedi. Ama ben İrmete de gidiyorum benim için çok sorun olmadı sadece test için gitmiştim. Bana ayrıntılı ultrason için yeşil alan açtığını peritantoloji bölümünden randavu almam gerektiğini söyledi ama şimdi MHRS ye girdiğimde bu bölüm benim için açılmamış yazıyor . Acaba sisteme mi düşmedi bugün açtığı için nasıl yapmalıyım ? Bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi ? Çerkezköy develtte doğumu önermiyorum çalışanlar ilgisiz geldi ve hastanenin imkanları yetersiz . Pek temiz değil ve çok kalabalıktı.
Normal doğumu ebeler yaptırıyor diye biliyorum. Sezeryanda da o an hangi doktor nöbetçiyse o giriyor. Kendi doktorunu seçme isteme hakkın olmuyor canım. Ben özel takipliyim ama Özlem hanım varmış devlette onu duymuştum ilgili diye
Bende özelde takipliyim ama devlete geçmeyi düşünüyorum. Muayene ücretleri 500 TL olmuş, doğumu da 9500 diye duydum. Özlem hanım yeni geldi galiba bende randevu aldım bakalım inşallah iyi çıkar. Rabbim bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah 😊 Edafmo
merdem96 bende devlete geçmeyi düşünüyorum 1 şubata özlem hanıma randevum var inşallah iyi bir doktordur ve kabul eder🥰
merdem96 bn de özlem hanımı duydum ilgili diye .sizin kaç haftalık
Neden kabul etmesinki kaç haftalık hamilesiniz Edafmo
Yarin özlem hanıma randevum var unutmazsam yazarım size
Cok teşekkür ederim. Siz kaç haftalık hamilesiniz hastaneden memnun musunuz Minikbiranneem
Randevunuza gittiniz mi doktorun ilgisi nasıldı Minikbiranneem
merdem96 36+6 ydım bugün gayet güzel ilgilendi ağrılarım olduğunu söyledim alttan baktı bütün sorularıma sabırla cevap verdi ben çok memnun kaldım acilmam varmış eğer doğum başlamasaydı haftaya yine çağırdı oyle
merdem96 1 Şubat’ta 34+4 olmuş oluyorum geç kalmış olabilirim gibi geldi
Rabbim tek bir avazda bebisine kavuşmayı nasip etsin inşallah Minikbiranneem
merdem96 Amin inşallah canım sancilarimda var heyecanla bekliyorum kızımı bakalim🙈
İlk bebeğin mi canım Minikbiranneem
merdem96 ilk evet
Direk doğuma gidersen sıkıntı yaratıyorlar canım bence alırlar daha bir buçuk ayin var Edafmo
Ben henüz 23 haftaligim sen kaç haftaliksin. Herkes aynı şeyi söylüyor umarim öyledir😊 casper12
merdem96 inşallah alırlar 🥰🏵️
merdem96 16 haftalık benım 😊
Kac aydır randevu arıyorum sonunda özlem hanıma buldum yarın randevum var bakalm özel demenız gıbı 500 tl olmus
Ben optimedde takipliydim.Muayene ücreti hem Kasım’da hem ocakta 2 kere zamlandi. Resmen ticarethane olmuşlar Gokkurt
merdem96 irmete gıdıyodum ocakta gıttım en son 500 du suan ne kadar bılmıyorum o zaman bı zam dha gelmıstıe yanı