Selam kızlar kaç haftalık aylık olduğunuz biz 38+5 iz 🤩 38+3 ken cam sildim nişanım geldi kontrole falan gittim açılmam suyum falan gelmedi doktor kendi kendine sancının ve suyun gelmesini bekleyelim dedi eğer gelmezse daha fazla suni sancı verecek perşembe günü randevum var hangi hastaneye gidiyorsunuz doktorunuz kim ben Yenişehir özele Ali yeşil e çok memnunum 4.doktorum kafama uyan doktor bulamamıştım 😁 son 1 ayımda buldum😁 dogum fiyatları nedir hastanenizde nişanla doğum atası kaçgün bugünde cam sildim gelen giden yok😁
Merymklc bende city hospital pınar Aksoy’a gidiyorum memnunum😍
Merymklc biz şuan 27 haftadayız medicalpark ayşenur kaya kahveciye gidiyorum en başından gitseymişim keşke diyorum harika birisi
Merymklc 24 haftalık olduk biz :) Ali yeşile gidiyorum canım ben de, çok çok memnunum valla sağolsun. Doğuma 9 bin dediler bize de hayırlısı bakalım
Merymklc Yenişehir de çağdaş mavigök e gidiyorum bende şimdilik memnunum 16+3
Biz henüz yolun çok başındayız. Bende yenişehir hastanesine gittim ilk doktor muayenemdi. Haldun canovaya gittim çok kısa baktı vitamin ilacı falan verdi yolladı. Eve geldikten sonra farkettim kaç haftalık olduğumu bile söylemedi ultrasonda bakma süresi ise 20 sn falan sürdü. Ama daha çok küçük diye pek bakmadı diye düşündüm şubatın 1 inde tekrar gidecem aynı davranırsa bırakacam başka dr bakacam. Cidden o hastanede sezeryan fiyatı ne acaba siz sordunuz mu?
Portredekitirtil aynısını bende forum yaşamda yaşadım Gülay Özdemir’de oyüzdem 2.ye şans verip gittim 2. Muayene de aynı oldu bıraktım o doktoru bak 4 doktor değiştirmiş biri olarak kadın doktora gitme benim 2 si kadındı asla bilgileri yol havalılar salak gibiler hatta😁 oyğzeen kendini yakın hissettiğin her sorunu sana cevaplayan hatta senin soracağın soru yokken bile olanı biteni anlatan doktor bul bu dediğin doktoru bilmiyorum ben Ali beyi çok beğeniyorum çağdaş mavigökte çok iyi ikisi yakın arkadaşlar zaten bu arada dogum fiyatı sezeryanda normal doğumda aynıymış sadece anestezi de fiyat farkı oynuyormuş ben yılbaşından önce sormuştum 6.5du fiyat geçenlerde sordum zam oldu 9 bin oldu dediler bana çok fazla geldi fiyatı ben asker eşiyim indirim uygulanıyor askeri ama doktorum ben yılbaşından önce geldim diye son aylarında olanlara çok fiyat yükseltmeden uyguluyacaz fiyatı demişti
Portredekitirtil Yenişehir’de çağdaş beye gidiyorum , çok ilgili bir doktor mutlaka tavsiye ederim .
Mlke987 orda türkana gitmiştim ilk bıraktım somra o kadınıda hastaneyi de😁 siz memnunsanız ne mutlu kaçınca haftadasınız
Mlke987 doğum ücreti hakkında bilgi aldınız mı acaba
Merymklc muayeneleri ne kadar acaba bide ilgililer mi gerçekten çağdaş beye gitmeyi düşünüyorum bende
Merymklc böyle zincir hastanelerde genelde fiyat aynı olur diye sormak istiyorum asker eşlerine indirim yapıyomu yenişehir hastanesi? Anadolu hayat ve oyak üzerinden baktığımzda sadece medicalpark anlaşmalı gözüküyoda merak ettim ona göre konusmak istiyorum hastaneyle bende asker eşiyim de
Merymklc 7. Haftadayım 🙏🏻
Kurabiyeannesi ben ilk çağdaş beye gidecekdim Ali beyı daha çok önerdiler çevremden hem giden var hem o hastanede çalışan var önerdi ilk Aliye giderim beğenmezsem cagdaşa dönerim diye düşünüyordum Ali beyden memnun kaldım gitmedim 34.haftadan beridir her hafta gidiyorum nst giriyorum 38 im nişanım da geldi daha Doğumla ilgili bısey yok perşembe gene gel dedi bakalım me olacak muayene fiyatı 280 ama ben asker eşiyim askeri indirim var 222 ye düşüyor bide her nst giriş 50 tl ama indirimle bize 5 tl düşüp 45 e giriyorum 😁😁
Kurabiyeannesi bende çağdaş beye takip oluyordum değiştirdim canı isterse ilgileniyor istemezse ilgilenmiyor arıyorsun sekreter cıkıyor doktora sormadan kafasına göre konusuyor benim tetenoz aşımı bile söylemediler ben 1 ay gecikmeli oldum kilo sorarsın söylemez boy sorarsın söylemez ben açılcası memnun kalmadım
Ben Erdemli’de yaşıyorum burada Yenişehir’e gittim ama nefret ettim doktorun rahatlığından. İsim verip hakka girmeyeyim seveni de çok ama benim kan değerlerim onun yüzünden dibi gördü. 3. Ayda devlette Mahmut güden e gitmeye başladım ve devlet olmasına rağmen ilgili bir doktor. Hem genç kafama uyuyor hemde ne çok rahat ne çok pimpirikli. Doğumu özelde olup rahat edeyim dedim ama etrafımda ki herkes devletteki ebeler ve doktorlardan çok memnun olduğunu söyleyince bende devlette yapmaya karar verdim. O zaman denk gelirse de odamı özele çevireceğim inşallah ☺️
Gmzunl erdemli hakkında bilgim yok merkezdekinden bahsetmiştim ben😇 ama en güzelini yapmışsınız memnun olmadığınız ve rahat hıssetmediginiz ortamda olmaya gerek yok ne sizi ne bebegı hem riske atmaya gerek yok Rabbim dağlıkla kavuştursun inşallah acısız doğumlarımız olsun😊
Gmzunl merhaba bende erdemli yenişehire gidiyorum özgür bey doktorum. Ben başka bi ilde yaşıyorum ailem burda diye buraya doğuma geldim. Hangi doktordan bahsediyosunuz acaba siz öyle diyince bende tereddütte kaldım hastanede beğenmediğiniz baska özellikller oldummu
Gmzunl
Gmzunl merhaba bende erdemlideyim özgür beye gidiyorum şimdilik memnunum siz kimden memnun kalmadımız acaba😊
esranalpr merhaba bende özgür beye gidiyorum. Daha 7+3üz şimdiye kadar 2 kere kontrole gittik ben sevdim açıkçası. Bazı tahliller istedi onları devlette yaptırıp whatsapptan yolla dedi. Yaptım yolladım anında cevap verdi şunları şunları yap falan dedi. Doğum fiyatı çok uçuk onun dışında ben şimdilik memnunum özgür beyden 😊
esranalpr Erdemli Yenişehir bilmiyorum merkez de 280 muayene 222 ye giriyorum askeri indirim le 34 haftadan beri nst giriyorum 50 tl 45 e düşüyor 5 tl indirim 😁
esranalpr su hastanesi de oyak ile anlaşmalı diye biliyorum
Bade0022 Tetanoz aşısını zaten doktor söylemiyor sağlık ocağındaki ebe söylüyor. Sekreteri de kafasına göre konuşmuyor doktora sorup dönüş yapıyor. Ben doğum yaptım Çağdaş Beyde 2 ay önce birşey olduğunda hala yazıyorum ve cevap veriyor. Aşırı ilgili,samimi biri yani çok şaşırdım bu yazdıklarınıza. Korona oldum kaç kere aradı nasılsın diye. Gece mesaj atmıştım bir sorun olmuştu hamileyken sabah tekrar aradı nerdesiniz geliyor musunuz diye.
Bade0022 çağdaş mavigök e gidiyorum bende 16+3 reyin açıkçası ikili tarama testinde beni korkuttu , 7 bin tl ye kan gönderdik Ankara’ya direk amniyosentez veya kan göndermemi önerdi çok iyi açıkladığını düşünmüyorum, keşke bir kaç yerde daha 2li yaptırsaydım
Bade0022 odaya kaç kişi alıyor acaba Ayşenur hanım biz Ahmet hocaya gitmiştik 3 kişi alıyorlar odaya mahremiyet yok maalesef
Bade0022
Bade0022 Ayşenur hanımda doğum ücreti ne kadar? Bilginiz var mi
Bade0022 merhaba Ayşenur hanım nasıl ilgisi vs bilgi verenilir misiniz. Soğuk birimidir çok sohbet vs eder mi. Bende mersindeyim 🤗🙏
15 haftalığım medicalpark ayşenur kaya kahveciye gidiyorum çok memnunum
Altyyksl muayne ücreti nekadar acaba?
Kurabiyeannesi Bende medicalpark Ahmet hocaya gidiyorum çok memnunum her zaman yardımcı oluyor çekinmeden herşeyi sorabiliyoruz bazı doktorların ağzından cımbızla laf alıyoruz ilk baştan beri Ahmet hoca ya gidiyorum riskli gebeliğim vardı çevremdekiler başka başka doktorlara yönlendirdi gittim ama hiç biri Ahmet hoca gibi samimi gelmedi her detayı anlatıyor kimseyi kırmıyor 3 er kişi almasının sebebi aslında insanlardan kaynaklanıyor pat diye içeri giriyorlar içeri dolu işte daha ne giriyorlar anlamıyorum doktor ne yapsın anlamayanlara ne kadar laf anlatsanda boş ultrason odasına alıyor birde görüşme odası var iki kişi almış oluyor zaten mahremiyeti ultrason odasında konuşuyoruz ilacımızıda görüşme odasında yazıyor gidiyoruz çok sıkıntı olmuyor öyle insanların anlayışlı ve sabırlı olması gerekiyor yani işin özü 😏
Kurabiyeannesi size bağlı ben şu kişinin gelmesini istiyprum derseniz girer zaten size soruyor gelsin mi diye siz istemezseniz odada yalnızca siz oluyorsunuz o konuda titizdir
Egemomsss kesinlikle katılıyorum , en ufak rahatsızlıkta kendisi arayıp soruyor ilgileniyor .
Egemomsss ben şehir değişikliği yaptım sürem dolmadığı için aile hekimi değiştiremediğimibu yuzden takip etmediklerini biliyordu ayrıca sekreteri kafasına göre konuştuğu için yanlış ilaç aldım bebeğime zarar verebilirdi 4 hafta bu yuzden serum almak zorunda kaldım ben yaşadıklarımı anlatıyorum siz şanslıymışsınız ki başınıza bazı şeyler gelmemiş ben söylemesem bazı testleri yapmıyordu bile ki benim kronik rahatsızlığım var bunlar bence bir doktoru değiştirmek için yeterli unsurlar diye düşünüyorum
Elaninannesii01 6muayane ücreti 620 tl oldu ama biz emniyet indirimi yaptıryoruz 469 tl ödüyoruz