Kızlar göğsümun altı çatlıyor gibi kaşınıyorda sizdede varmı böyle olan.
Yesraan ???
Yesraan uç kısmımı yoksa göğsün bitti yer mi canım.
Yesraan Hindistan cevizi yağı kullanın durdurdu benimkini
Yesraan göbeğim ve göğüsüm pul pul dökülüyordu benim sürekli zeytin yağı sürdüm önce göbeğim düzeldi bir kaç sonra da göğsümün etrafındaki pullanma geçti ama uzun sürdü geçmesi. Havalandırmak ve sürekli kremleyip yağlamak gerekiyor
Yesraan hemde nasıll yurtmak istiyorum. Kasımaktan sanırım kıpkırmızı catladıı.
Yesraan zeytinyağı kullanabilirsin canım hem doğal hemde güzel nemlendirir çatlama durumu varsa doğuma kadar her gün sürmeni öneririm
Yesraan gogusleriniz büyükse normal Bi durum ten tene değiyor ya kızarıklık pişik çatlak olur bebek pudrasi falan iyi geliyo diye duymustum
Yesraan !!
YagmurAnnesi göğsün bittiği yer canım göğsün alti
Yesraan çatlak çatlak
Yesraan ben hiç bilmiyorum canım bilen biri çıkar inşallah ama pişik gibi kızardıysa iç çamaşırını atletin üzerinden giy bir süre. Hatta evin içinde sadece atlet giy gerekirse..
Sahra_su catladimi sizinkide
YagmurAnnesi sütyen kullanmıyorum artık çünkü hıç biri gelmiyor canım sadece atlet
YagmurAnnesi kuzum bende hem kıp kırmızı pişik hemde altı mos mor çatıaklar oluşdu birde çok kaşınıyor neden ola bilir ki
klyncu_ benimde öyle ya çatladı 😒😒
Yesraan sol gogus altı çatladı sürekli Hindistan cevizi bide bepantol sürdüm sakın kasimayin çok kasinirsa ovalayin hafifçe
Dilkup ayyyy hemen deneyecegimmm
Btlklnc ayy evet aynen benimde öyle çatladı 😔😔😔😔
Sahra_su şimdi sürsem geçirir mi acaba
Yesraan sanmıyorum ama ayva çekirdeği yağı azaltabiliyormus, youtube dan izleyip yapın isterseniz
Buz uygulayın çok iyigeliyor ayrıca fito krem kaşıntıyı alıyor ben 38. Haftadayım yağlandıktan sonra fito veya egzama kremim var loco derim göbeğime sürüyorum azıcık yoksa dayanamıyorum ama sabah akşam buz küpü uygulayın
arzumm59 sağol canım benim teşekkür ederim