3babymom Ruhsuz ne demek 😊 rica ederm 🌸 cinsiyet postlarinda gördüklerim beni etiketlemese dahi yorum yapmaya calisiyorm
momy28 3babymom bakalım çarşamba günü gösterirse öğreneceğiz haber veririm sizede tahmininiz doğru çıkarsa teşekkür ederim tekrardan ☺️
3babymom momy28 inşallah güzel haberlerinizi bekliyorm benimki sonuçta bı tahmin 🌸😊 hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alin
3babymom 5688Esmerrr tekrardan bı inceledim sizin icin 😊 erkek gibi sanki ama çok minik işte kararsizim
Ruhsuz MaviK merhaba ilk defa bir ultrasindan plesanta ve kordonu bu kadar net çıkan foto görüyorum,renksiz ultrasondan,sağlıcakla gelsin
MaviK Ruhsuz amin inşallah canım hepimizin sağlıkla gelsinler 🙏 evet bacak arası hariç herşryini gördük sanırım pozisyonuyla alakalı ☺️
momy28 3babymom amin inşallah sağlıklı olsunda zaten kız erkek fark etmez bizimki meraktan soruyoruz işte ☺️🥰
Elifberenzeynep 3babymom başta kız demisti sonradeki gittiğim devlet hastanesi erkek dedi ama sanırım devletteki duzgun bakmadi