Kartal Lütfü Kırdar’da detaylıya giren var mı ?perinatolojiye randevu aldım bazen bölüm açıklamasında detaylı yapılmamaktadır diye not düşüyolar böyle bir şey yazmıyodu ama yine de tedirgin oldum
Burcucozy bende orada yaptıracağım 16 haftalık olduk biraz zaman geçsin randevu alacağız ama zor bulunuyor herhalde randevu Bakılmamaktadir yazmıyorsa sıkıntı yapma bence doğru almissindir
Mebk randevu yine bir zeynep kamile falan bakarak daha kolay aldım saat tam 10da mhrsde olmak gerekiyor
Burcucozy siz kaç haftalık oldunuz Özelde ki doktorum 20 haftalık olunca gel sonrasında detaylı ultrason yaptırırsın dedi ama ben 18 19 haftada randevu bulursam alacağım devlette hemen bulunmuyor randevu özelde gittiğim hastanede 1450 lira dedi 🤦🏻♀️
Burcucozy Hastaneyi arayıp detay öğrenebilirsiniz. Zeynep Kamil’de de peritoloji yapmıyor. Kadın doğum bölümünden alınıyor detaylıya randevu. Belki orada da farklı bölümden alınıyordur randevu 🤷🏻♀️
Mebk ben şuan 19. Haftadayım detaylıya 20+5te giricem. Ben de özelde takipliyim normalde önce bi devlete gitmen ve devletteki doktorun sistemi açması gerekiyor yoksa direkt perinatolojiye randevu alamıyosun
cennetinsusu evet ona dikkat ettim hastaneyi aradım yapılıyormuş ama bölüm farklı seçiliyodur falan belki bilmiyorumdır diye sordum
Burcucozy ben devlette de takipliyim yani ikili test için falan içinde ilk öğrendiğimden itibaren devlete de başlamıştım şimdi detaylı için de mi önce kadın doğum doktoruna gidip onun sistem açmasından sonra mı detaylı için randevu almam gerek
Mebk evet öyle yapman gerekiyo
Burcucozy teşekkür ederim randevu aldım kadın doğuma bakalım