Kubra_260571 foto at bakalım
Kubra_260571 benim arkadasıma 18. Haftaya kadar kız dediler geçen hafta erkek demişler ama doktordan doktora da farkeder
Kubra_260571 kız dediyse değişme olabiliyor erkekte pek değişme olmuyor ama kız olup olmadığı 25 haftaya kadar belli olmayabilir.
Kubra_260571 benim başıma geldi ve şuan 8 günlük bi bebeğim var
Kubra_260571 4 kere cinsiyeti değişti. Beynimiz yandı şuan kesin erkek bebegim😂
Kubra_260571 kız arkadaşıma detaylı ultrason zamanına kdr erkek dendi. Detaylı da kız çıktı🙃
Kubra_260571 12 haftalıkken erkek denildi Türkiye’de . herşeyini almaya başladık isimli battaniye tulum ne varsa sonra 16.haftada yurdışında kendi doktorum hayır%100 kız dedi ve 6 aya kadar kız dedi doktorum 6 ayda normal bir kontrolde bi dakika bu erkek dedi ve erkek oldu 😂😂ama gerçekten pipisi yoktu yani dümdüzdü orası sonradan nasıl öyle oldu anlamadık😂😂 Ah başıma gelenler 😄
Kubra_260571 12den 15e kadar 4 uzman dr net kız dedi 15+1de erkek olduğunu öğrendik bence bekle 15-16yı
3kuzuAnnesiyim her gittiğimde ultrason kağıdı verirlerdi bu sefer vermedi doktor istemeyi de unuttum 14/ haftada gideceğim artık
Nurranne ayy inşallah öyle bisey başıma gelmez 🙈
Nurranne özelde mi devlette mi
Blueangel5 evet normalde kendini göstermeyip belli olmayan var ama doktor keyfi yerinde hareketli dedi poposuna çevirir çevirmez kız dedi nasip 😅
Blueangel5 bacak arası boş olsa bile değişen gördüm burda
Blueangel5 nasıl yani 25 . Haftaya kadar belli olmuyor derken
Eymenslm ne dediğini anlamadım doğrusu zaten değişebileceğini yazdım yorumda.
Blueangel5 bende katıldığımı yazmak istedim aynen bacak arası boş olduğu halde sonradan erkek denilen gördüm demek istedim🌸
Nesli8181 neydi ne oldu acaba 😅
Nesli8181 ya aslında önemli değil ama bisey almaya çekinir oldum burda böyle şeyleri okumaktan 🤦🏻♀️
Nesli8181 nasıl başınıza geldi size ne dediler
Eymenslm kacinci haftada degisti peki
Aysesen19 kiz dı erkek oldu
@“Blueangel5”#bu kadar geç mi belli oluyor
Tugcecv 😂😂😂4 te neymiş ya ay sonu gideceğim güncelleme olur bakalım inşallah değişmez ya😅
Bana 13. Haftamda erkek dedi doktorum 17. Haftamda kız olduğunu öğrendim şuan 20. Haftamdayım detaylı ultrason girdim kesin kız çok şükür :) Kız da değişen olmuyor bence kordonu görüyorlar hemen hemen ilk tahminleri erkek oluyor kuzenime de erkek dediler kız çıktı :)
shlmv22
kckfalmily ben en iyisi detaylıya kadar bisey almayayım 🙈😂
Kubra_260571 detayliya kadar bir sey alma bence