arirangg Moorrrr Evet canım bacak arasını açtı eşim de, ben de gördük. Doktor da dedi oğlunuz oluyor 🥰
Meloo35 Seherosman bizde bugün 15+2 yiz daha öğrenmedik bizde çarşamba gidince öğrenicez inşallah 🙈 adet tarihiniz 29 Eylül demişsiniz sanırım benim 6 Ekim nasıl aynı gün oluyoruz Şuan sanki sizin daha önde olmanız gerekmiyor mu 🥰
Seherosman Meloo35 son adet tarihimin ilk günü 29 Eylül bitiş 3 Ekim 15+2 yiz doktor öyle dedi ultrasona göre
Nurranne Bende temmuzda allah nasip ederse doğum yapıcam bana da baktı çıkıntı var ama kız ödemimi erkek cıkıntısı mı 10gün sonra söyleyelim dedi . 14+5 te emin olamadı bir sonraki randevu da 16+2 olacak umarım bu sefer netleşir
Sevval0308 Seherosman 15+5 iz 12+5 de öğrendim güzel kızımı elhamdülillah. Dün çok az bir lekelenmem oldu elhamdülillah bir sorun yok dün de dedi cinsiyeti soylemismiydim dedim evet kız demiştiniz dedi Hah iyi değişmemiş gülüştük :)
Meloo35 Seherosman anladım doğrudur önde gidiyorsunuz haftanızdan benimde ultrasonda haftamdan önde gidiyorum adet tarihinin başlangıç gününü baz alıyorlar o yüzden söyledim 🙈
Yavruu_annesii25 Seherosman adetin ilk günü mü sayılıyor ben ayın 24 adet olmuştum 29 da bitmişti hangisi geçerli
Moorrrr Maya2022 yok ben devlete gidiyorum ama risk almıyorum yine özelede gidiyorum arada sadece devlette devamlı kontrol için doğum doktorum için gidiyorum özelde gidicem ama biz daha kalp atışını duymadık 7+3 hastamıza gittik sadece bebeğinizi gördük inşallah hem cinsiyeti hemde kalp atışını duyarız simdj 10 haftalık olduk allahin izniyle