Merymklc anne_88 34. Haftama kadar ayda 1 gittim ama 34 den sonra haftada bir gidiyorum 38+5 im nişanda geldi daha çocuk yok ama😁
anne_88 Merymklc ben gideceğim zaman 36 oluyorum benim doktor doğurmaya gelmemi ümit ediyor herhalde 😅 sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah 🌸
Merymklc anne_88 ben özele gidiyorum siz devlet mi amin inşallah herkesi acısız bir sancıda kurtarsın inşallah 😇
anne_88 Edafmo bana da uzun geldi buradan da sorayım dedim benim gibi olanlar var mı diye sormak için
Gizemgnd anne_88 32den sonra 2 hafta sonra sonrasında da haftada bir dedi bana doktorum. Herhangi bir problem görmedi diye demiştir belki yine en iyisini doktorun bilir ama bence 4 hafta değil de 3 hafta sonraya al randevunu
anne_88 Gizemgnd ben doktorumu değiştirdim başka doktora aldım randevu eşim doğuma giremiyormus aynı hastanede başka doktor eşlerin girmesine müsaade ediyormuş ama. 34.haftada gideceğim tekrar
Gamzeaytunc Benim de sizin gibi 35 te 1 ay sonra dedi 36da gittim 1 hafta sonra gel dedi 38 e yakın gidecem öyle sık çağırmadı
Mommm03 14 ocakta gitmiştim o zaman 31+1 di doktorum 23de tekrar gel dedi bundan sonra sik sık çağıracağım dedi bnde sormadım 23 ocak mi şubat mi diye şubat olmaz diye düşündüm çünkü normlde hep 3 haftada sonra gel derdi pazrtsi gidicem sizi neden öyle geç çağırdı anlamadm
anne_88 Mommm03 sizi bu ay çağırmıştır muhtemelen. Bana hiç demedi daha sık cagiracagim diye. Başka doktora gideceğim. Söylemeden ultrason fotoğrafı bile vermiyor.
Aselsmoms anne_88 32-34-36da gittim pazartesi 38 oluyoruz yine gitcem iki haftada bir gidiyorum canım 1 ay çok uzun olur 34de git bence
anne_88 Aselsmoms herkes iki haftada bir gidiyor anladığım kadarıyla. Valla canım ben de öyle yaptım randevu aldım 34.haftamda gideceğim ama kendi doktoruma değil
Gamzeaytunc anne_88 ben ozele gidiyorum anlamadim ben de dediğiniz gibi daha sık çağırması lazım aslinda
Mommm03 anne_88 Devlet mi? Kesinlikle bu aydir. Bende devltte bi kere gittim oda hamileliğim ilk haftasında 3 tane tahlil yaptırmam lazımdı kadın 3 tane tahlil.dışında baska tahliller bile isterdi ultrason kagidimi bile canım bu senin istersen al dedi doktor çok önemli yaa
anne_88 Mommm03 benim doktor istemeden vermiyor ultrason fotoğrafını. Kilosunu falan da sorunca söylüyor ancak
-Papatya- anne_88 hastadan hastaya doktordan doktora değişiyor hiç belli olmuyor. Ben de nefrostomi takılı biraz durumum farklı normal gebelere göre. İki hastaneye gidiyorum birisi 4 hafta sonra gel diye randevu verdi. Diğer hastane ise her hafta gelmen gerekiyor yakın takip gerekli dedi ve iki hastane de devlet hastanesi 😬
anne_88 -Papatya- dediğiniz gibi hastane ve doktora göre değişiyor sanırım. Burada herkesin yaptığı yoruma göre anladığım, normal bir gebelik dahi olsa 32.haftadan sonra daha sık kontrole çağırıyorlar.
balkizinbebegii anne_88 bu nasıl doktor ya bırakın eğer özelse saçmalık. İstemeden fotoğraf vermemek ne demek 😀