Hanımlar suyum geliyor suni sancı alıyorum lütfen dua edin 🙏
Evinamin031120 Ayy hayırlısıyla inşallah. Allah sağlıkla kavuştursun. Canım banada dua eder misin. Şimdi duaların kabul olur Allahın izniyle. Bende hayırlısıyla bi doğurayım artık🌸
Evinamin031120 Hadi inşallah kolay doğumlar olsun su gibi 🤲🏻
Evinamin031120 ahhh canım hayırlısyla kavuş bebeğine bende dört gözle bekliyorum 37+5 im 🙏🏻 bi avazda kurtul inşallah
Evinamin031120 kaç haftaliksiniz
Evinamin031120 naptın canım doğdumu bebiş? Aynıyız seninle merak ettim
Evinamin031120 rabbim tek nefeste kurtarsın sağlıkla gelsin dünyaya bizde 38+4 de bekliyoruz gelmeye pek niyeti yok🙂😌
🙏🙏🙏🙏
Zeynep_Asellll
Morviceyysss
Flyy
mzyynkbra
Semilk05
Cemos06
Kızlar maalesef suyum geldi saatlerce sancı çektim ama acılmam olmadı bebekte stres olup kordonu boynuna dolayınca sezeryan oldum 🥲
@Evinamin031120 Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah, sağlıcakla kucağınıza alın 💐
inşallah bir avazda kurtulursun ❤️🥰 sağlıcakla kucağına alırsın 💓
Nursemother 38+5de doğum yaptım
Evinamin031120 Gecmis olsun canım bebegine kavuşmuşsun ya o yeter ben de 38+6 da sezeryan olcam sağlıkla büyüt 🤲🏻❤️
Evinamin031120 olsun hayırlısı buymuş demekki ❤️
Evinamin031120 canım bende dün kontrole diye gittim sezeryan oldum geldim 38+5te suyu azalmış hoca begenmedi kaka yapmış olabilir dedi riske atmayalım dedi suan yanımda bir melek yatıyor.
Evinamin031120 cok gecmis olsun
Flyy sagol canım Rabbim hepimizin yavrusunu esirgesin
Semilk05 aynen öyle sağlıklı olalım da
@Evinamin031120 ikinizde sağlıklıysanız hiç önemi yok 😍 hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️
Morviceyysss aynen öyle teşekkür ederim ❤️
Cemos06 sağlıkla büyüsün hayırlı olsun inşallah 🙏
Sibelalper tesekkrü ederim 🙏