doktorum dün beyninde bir kist olduğunu çok bebekte görüldüğünü daha sonradan kendiliğinden kaybolduğunu önemli bir şey olmadığını söyledi ama yinede endişeleniyorum yaşayan bilen var mı acaba?
Cennetkpln bu haftalarda oluyor canim bana da soyledirler. Çok şükür rabbime birsey çıkmadı 18 haftaliktik
Cennetkpln Aynısını bende yaşamıştım bizim 2 taraftada vardı sağ ve sol beyninde 2 hafta sonra kendiliğinden kayboldu içini ferah tut ben çok ağlamıştım stresten ama gerek yokmuşşş kendimi yıpratmaya sende takılma 🫶🏻
Iremfasl_ bende cok üzüldüm 22 haftayı beklıyoruz aynı bizimde sizinle 🥲
@Mucizem33 içimi rahatlattınız teşekkür ederim kaç haftada geçti
Cennetkpln yanı soyle söylim detayliya gittim hafta başıydı. Sonunda da baska doktora gittim anlattım durumu kendi doktorum 40 dk benimle ilgilendi ultrasonu büyüttü vee birsey çıkmadı şükür
@Iremfasl_ dr çok önemli değil geçiyor dedi ama bende çok üzüldüm uyuyamıyorum aklımda sürekli
Cennetkpln bende uyuyamıyodum sonra bi arkadaşım kızdı kendınede bebeginede bunu yapma gelen rbbimden dedım kabullendım rbbım cümlemizin evladını sag saglim kucagımıza almayı nasip etsin🤲
@Hidoiso-06 sizin doktorunuz ne dedi peki oda önemsiz gibi bir şey söyledi mi
Cennetkpln malesef başka bir bulgu görürsek karından sıvı alma önerdı gecmezse takip edılmeli dedi 🥲
Cennetkpln ama bizim iki tane bir tane olsa ek bulgu yoksa görmezden gelebılırdım dedi yinede takip önerdi 🤗