Sıyah beyaz mı yoksa net mı gözüküyor renkli yanıı
Sila66 ayni doktor kontrolunuz gibi ikisindende bakiyor doktor ben ozele gitmistim renkli fotoda vermislerdi yarin saat surmustu doktor herseyini tek tek anlatti
Sila66 devleti bilmiyorum ama özelde renkli gördük kağıdıda vermisti doktorum
Sila66 hem renkli hem siyah beyaz iç organlarına kalbine damarlarına bile bakıyolar çok gerekli bişey bence🤗
Sila66 renklı usg oluyor ama siyah beyaz bakılıyor doktorum en doğru siyah beyazdan anlayabiliriz dedi ama renklıye de cevırıp em son gösterıyor yakalarsa resimde veriyor benim kızlar göstermedi o kadar da uğraştı adam ama
Sila66 şehir hastanesinde siyah beyaz ve karşımda ekran olmadığı için ben göremedim bebeğimi drun önünde kendi ekranı vardı kendisi görüyordu sadece 19 ocak yaptırdım 21+2 haftamda🙏🏻
Sila66 siyah beyaz. Ama renkli de bakıyor ve veriyor. Bizimkinin HD idi. Kendi doktorum bile verdigi resmi baya beğendi
Sila66 Üniversite hastanesi takipliyim 30-40 dk sürdü. Ekran siyah beyazdı ve bende her şeyi izledim. Usg çıktısıda siyah beyazdı. Ama eşim göremediği için birde özelde girdim. Orada da siyah beyaz bakıldı. 10 dk renkli bakıldı ve renkli video görüntüleri + usg çıktısı aldım.
Babykalamar peki direkt ultrasona mı geçiliyor doktor bir takım sorular soruyor mu
Detaylı ultrason 12. Haftada mı bakılıyor kızlar. Doktor beni 12. Hafta ikili taramaya çağırdı orda detaylı ultrason da bakılcak mı
Rabia_91 Hayır ikili test farklı kan veriyorsunuz , detaylı ultrason 22-23 hafta aralığında yapılıyor diye biliyorum ben salı günü gireceğim detaylı ultrasona ve 23 haftalık olacağım
Deletedmom_33 ben ıkılı test ıcın gırdıgımde renklı resimler vardı herhalde renklı 😂
Sila66 benimki 14 de renkli vermeye başladı. 12 de ultrason da gösterdi ama net olmayınca vermedi
Tubatgn teşekkür ederim 🌸
gamzesonmez direkt ultrasona geciliyo yani benimki oyleydi. Ben uzandim doktor geldi bakarken sorular sordu sohbet etti bebekle ilgili ne gorduyse hepsini tek tek gosterdi soyledi yarim saate de bitti zaten