Habis07 Kızlar 34 haftalık olduk basından Beri zor bi gebelk sureci oldu kusmalar uykusuzluk agrı :( şimdide bebiş donmedi sezaryen olucaz 38 de alalım diyor doktorum sıfır uykuyla ayaktayım cok sızlıyor heryerim ruhende cok aglayasım geliyor bu aralar herkesin yaptıgı dediği batıyor :( siz nasılsınız ? Korkularınız nasıl yeniyorsunuz ?
kymkkymk2106 Habis07 38+0 oldk uykuszlk hat safhada tabi heyecanda dorukta😊 ağrılar sızılar uykuszlk kemiklerm ağrıo sabaha kadar dönmekten ama tabi şükür bin şükür rabbime az kaldı miniklerimizi koklamaya rabbim yardımcmz olsn🤗🙏
Esra___ Habis07 37+4 aynı şeyleri yaşıyoruz dün kontrolüm vardı açılma falan bişey de Yok normal istiyoruz bakalım ne zaman gelecek 40lı haftaları bekler diye ödüm kopuyor 😔
Slnmlh Habis07 benim bide erken doğum tiskim var. Evde yatışlardayım. Tuvalete bile giderken korkuyorum😞
Minnakkkk Habis07 saçma sapan herseye ağlayasım var ınsanların yüzün burnun şişmiş demesinden bunaldım bı an önce doğurmak ıstıyorum 38.haftamdayım sımdılık hersey yolunda normal doğumu beklıyoruz kendımı en cırkın hıssettgım anları yasıyorum cok bunaldım
Habis07 kymkkymk2106 canm allah kurtarsın aynen oyle tabiki ama cok yoruldum sanki ben he ruhen hem bedenen :(
alperenimmmmm ben de 34 um doktorum daha hic bisey soylemedi daha erken degil mi donmesi icin yani cocuk cok hareketli ve yeri daha tam daralmadi
Habis07 alperenimmmmm yeri dar bizimkininin canım donemez dedi hatta bize alalım zorlamayalım drdi aslında normal dgum destekcisi bi doktor ama nasp onemli deil artık ama
Habis07 ArzuGl al bendende okdr herkes hersey gozume batıyor çıldırmış gbiyim herseye aglayasım var tv izlemycem mesela artık :( bebekten sonra umarım iyi oluruz daha sag salim dogarlsr
Hildambxl ArzuGl al bendende o kadar cok aşırı sınırlıyım bıde kansızlık cıktı halım yok bıde küçük kızım var valla can burnumda
kymkkymk2106 Habis07 evet yorgnlk hissi sonlarda hepimzde var ruhen bnde iyi değilm bakma pozitif olmaya çalışıorm yani dün gece eşime öyle saçmalıodm ki😀 onunda psikolojisini bozdm
Habis07 kymkkymk2106 zaten eşler 40 hafta onu pskolojiyi bzle yasıyorlsr azcıkda naz nyaz ceksinler ama :) saglıkla dgsunlar da ya
Asdfgh 33 üm ve beynim error vermıs durumda vucut şişkınlıgı catlak lar psikolojim altust uyku desen haram sırt ağrıları beter, bu son gunune kdar gezenler nasıl ayakta duruyor anlamış degılım😁
Habis07 Asdfgh ay ebnde 32 de hemen işten ayrıldım mllet 37 ye kd calısıyo ben anlamıyorum cok yorgunuz b kere vucud cok fena dedign gbi allah yardımcımız olsun
kymkkymk2106 Habis07 valla bn belimi ovalatmaktan ayakkabımı içeri aldırtmaktan başka bi naz yapamıom ha hakkını yemiym bide sofrayı yarım yamalak kaldırıo😀amin kuzum amimn sağlıkla doğsunlar hepsi
Gekon1710 38+4 uyurken sağa sola dönemiyorum ama uyumama engel olmuyor çok şükür. Ruh olarak çok sıkılmş bunalmş sabırsız durup dururken karamsarlığa kapılıyorum birden enerji doluyorum tıhaf bi hallerdeyim kafayı yedim sanırım 😱
Papatyali 35+4 herşeyden sıkılıyorum, dokunsalar ağlarım, hamileliğim boyunca hiç olmadığım kadar duygusalım, bir anda sinirleniyorum ağlıyorum bi anda neşeli oluyorum bi anım bi anımı tutmuyo.. geceleri uyuyamıyorum nefes alamıyorum ve bi an önce doğurmak istiyorum 🤢 ama doğumu da düşününce korkuyorum 🤤 Durum bu....