Kızlar çok bilgisiz kaldım bu konuda tercih ettiğiniz tv varmıdır acaba uçuk fiyat olmasa iyi olur 🤗😂 pes oynanabilen uygulama indirebilen wifi özellikli Bluetooth özellikli 🤗🤗
Baymehal 🤗🤗
Baymehal benım regal tıktok da var🤣🤣🤣🤣🤣
Baymehal TCL diye bir marka var çok güzel araştır istersen canım
Baymehal LG nanocell benim tv tabi aldığım zaman 5600 du şimdi ne kadardır bilmiyorum 1.5 yıldır kullanıyorum çok hızlı güzel tv
Baymehal bizimki Grundig wifi falan bağlı. 102 ekran çok ufak da değil büyük de değil yetiyor😅 2021 başında 2300 e almıştık şimdi nasıl bilmiyorum 😌
Baymehal Bluetooth var mı bilmiyorum kullanmak nasip olmadı ama LG smart TV var bizde. Büyük bayağı bizimki o yüzden 8.5a alınmıştı 1.5 yıl önce. Onun harici uygulama indirebiliyoruz, ekran yansıtma yapabiliyoruz vs.
Baymehal ayy biz ONVO dan aldık baya da büyük her türlü özelliği de var benzerleri 30 bin filanken biz 10 bine almıştık kocam o kadar araştırıp aldı ki öneririm cok memnunuz.
Baymehal Samsung serisini incele derim .
Sila66 😂😂 ayy markası ne tiktok indşrdşn mi yoksa özelliğinde mi var bana en önemlisi pes oyananabilir ve Bluetooth özellikli olması wifiide cabası
Sila66 birde uygulama inebilse tadından yenmez
Baymehal hepsı var wıfı ap store Bluetooth bılmıyorum ama
Dilara556 ya kuzum benim için uygulama inmesi vs önemli biliyorum o tv yi de iniyor mu uygulama vs Bluetooth özellikli mi
Nurr_22_22 uygulama iniyor mu birde Bluetooth özellikli mi
Baymehal herşey yapılabiliyor canım bir araştır güzel marka
Baymehal bütün özellikleri var netten araştırabilirsiniz bildiğin bilgisayar özelliğinde tv
AyFa1608 Bluetooth ve google play var mı
Baymehal Bluetooth var ama play Store dan emin deilm ya şimdi de YouTube dan annem film izliyor çıkıp da bakamıyorum🤣 ama Facebook goggle Netflix vs hepsi var
Nurr_22_22 ayy çok iyi tamam 🤗 bakıyorum hemencecik
Nurr_22_22 tam marka nedir
AyFa1608 😂😂😂 allah sizi yaa kesin hint dizisi izliyor annen dimi 😂😂 kuzum bi baksan sonra yazsan olurmu 🤗
Baymehal LG nanocell 126 ekran bizim TV öyle yazınca cikiyor
Baymehal yok kız onlara geçen senelerde bakıyordu sonra takip ettiği diziler bitti yenilerini sevmeyince bıraktı😂 umutsuz ev kadınları izliyoz🤣🤣 tamam canım YouTube dan çıkınca bakayım yazayım sana 😂
AyFa1608 peki canım teşekkürler bu arada bende eskiden izlerdim o diziyi ya 😂
Baymehal TV de izlencek bişey yok ya hafta içi gene müge Esra var da hafta sonu hele 🤦 komik buda sarıyor bakıyoz öyle vakit geçsin diye bakalım😂
AyFa1608 iyi yapmışsınıx 😂😂