Kizlar adet olcakmişim gibi gecmeyen adet sancım var ve karnım sertleşiyor arada 36+5 olduk ozelikle sabahlari var hafif hafif hissetiriyor ve bu ağrı hafifte olsa beni ishal yapıyor
Kucuk_melegim bende de var canım adet ağrısı gibi ve ishal bende 37+3üm
Kucuk_melegim tam olarak bu şikayetlerlerle 36+5 te doğurmuştum. Gece nişanım geldi hastanede de suyum gelmişti.
Kucuk_melegim of vallahi ayni dert bendede var bizde tam 36 haftaliğiz. Sabahlari kasiklarim falan cok fena agriyo
Kucuk_melegim benimde 36+4 iki üç gündür aynen böyleyim ya
Kucuk_melegim bende 36 haftaligim aynı şekilde ishal vajina ağrısı yaşıyorum bı yandan da korkuyorum doğum mu olacak diye rabbim herkese kolaylık versin
👆👆
👆👆👆
aygm34 ay ağrılar ishal yapıyor cok ağır agrimasada ben hemen ishal oluyorum normal mi agrilarin boyle hafif hafif ve uzun sürmesi bebeğim pozisyonda
aygm34 ayy bunlar bende de var 38+2 olduk hala devam ediyor vücut kendini doğuma hazirliyomus ondan oluyomus
Kucuk_melegim bu saatten sonra doğumu beklicez yapacak bisey yok 🤔
Svrisnm yaa gelsin valla sağlıklı olsunda 37 de hazirim uzun surmicek gibi geliyor
Annekuzusu_1 evet bende de ayni doktorunuza sordunuz mu
Beyzaa-123 dogum yakın olduğu içinmi oluyor
Selenayylmz sizde de mi boyle erken başladı
Oznr01 soylediniz mi doktorunuza ne diyor ben çünkü adet ağrısı çektiğim zaman hep ishal oluyorum vücudumun bir tepkisi bu aşı eşiği çok düşük bende
Kucuk_melegim hayır geçen hafta enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik kullandım ondan sonra oldu sadece bol bol su tüketiyorum bakalım
Kucuk_melegim evet ya halada devam ediyor
Oznr01 bende mantar oldum